Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Είδε ο φασίστας τον ναζί και ξίνισε τα μούτρα, του Γιάννη Μακριδάκη


Σύμφωνα με αναλύσεις του εκλογικού αποτελέσματος που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, το 61% των ψήφων που πήρε η Χρυσή Αυγή προήλθε από την ΝΔ και το Πασόκ (41% και 20% αντίστοιχα). Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον στοιχείο διότι δείχνει ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που κλωσούσαν τόσα χρόνια την αμορφωσιά και τον εθνικισμό.
Και τώρα που το αβγό έσπασε και ξεμύτισε από μέσα ένα μούτρο άσκημο, οι γεννήτορές του κάνουν πως ντρέπονται για το τέκνο τους και λένε πως δεν θέλουν σχέσεις μαζί του. Οποία υποκρισία! Δηλαδή κάτι Υπουργοί Προστασίας (!) του Πολίτη που έδερναν άοπλους πολίτες σε κάθε ευκαιρία, ψεκάζοντάς τους ταυτόχρονα με καρκίνο, ή έκαναν υψηλή πολιτική κατασκευάζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης για εξαθλιωμένους πρόσφυγες, έχουν ομορφότερη πολιτική όψη από τους Χρυσαυγίτες; Κάτι Υπουργοί Υγείας που δεν δίστασαν να πατήσουν επί αδύναμων ανθρώπων διαπομπεύοντάς τους, παραβιάζοντας κάθε Νόμο περί ιατρικού απορρήτου και τσαλαπατώντας την αξιοπρέπεια αλλά και τον ανθρωπισμό, έχουν καμιά διαφορά από τους αμόρφωτους νοσταλγούς του ναζισμού;
Δυο χρόνια τώρα η συγκυβέρνηση Πασόκ ΝΔ Τρόικας βιάζει, δέρνει, τρομοκρατεί, εξαθλιώνει, σκοτώνει τόσους και τόσους Έλληνες και μετανάστες. Δυο χρόνια καταπατούν το Σύνταγμα ως τσόλι, διορίζουν κυβερνήσεις εξυπηρέτησης τοκογλύφων εις βάρος των πολιτών, πλασάρουν ως “σωτηρία της πατρίδας” την εξύμνηση της αλαζονείας τους και την διάσωση της προσωπικής τους εξουσίας επί του ναυαγίου, τρομοκρατούν όποιον διαφωνεί με την φασιστική τους πολιτική, αφήνουν χώρο στους μπράβους τους να δρουν, τους καλοπιάνουν κιόλας, συνεργάζονται απροκάλυπτα μαζί τους (τόσες φορές οι κάμερες το έχουν αποδείξει), και τώρα τους αποκηρύττουν ως βδελυρούς; Ο Σαμαράς απαξιεί να καλέσει τον Μιχαλολιάκο για διερεύνηση συγκυβέρνησης. Ποιος, ο Σαμαράς! Που μέχρι προχτές διατυμπάνιζε πως η Ελλάδα κατοικείται από νοικοκυραίους και πως αυτός και μόνον αυτός μπορεί να τους εγγυηθεί ασφάλεια. Ο Σαμαράς που ωρύονταν ότι οι Έλληνες θα επανακατακτήσουν τις πόλεις, τώρα κάνει τον ακατάδεχτο στην προοπτική συνάντησής του με τον Μιχαλολιάκο, προφανώς επειδή δεν είναι από το Κολωνάκι.
Είτε είναι είτε δεν είναι η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, υπάρχει. Και υπάρχει διότι ο φασισμός του δικομματισμού την είχε ανάγκη, την γέννησε, την εξέθρεψε και τώρα ήρθε η ώρα να την λουστεί. Ήρθε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούνε οι φασίστες τον ναζισμό κατάματα. Ήδη στην προοπτική και μόνο της τόσο κοντινής συμβίωσης ξινίσανε τα μούτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου