Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νέα δημοσκόπηση "στέλνει" τον ΣΥΡΙΖΑ στο 27%!




Ραγδαία αλλαγή του πολιτικού τοπίου σε σχέση με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαίου καταγράφει νέα δημοσκόπηση. Δέκα ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με  δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τονALPHA, ενώ την ίδια ώρα η ΝΔ ανεβάζει το ποσοστό της, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να χάνει έδαφος. 

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη αμέσως μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,8%, η Νέα Δημοκρατία έρχεται δεύτερη με 17,4% ενώ τοΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει μόλις το ποσοστό της τάξης του 10,8%. Οι Ανέξαρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου συγκεντρώνουν 8,7%, διατηρώντας την τέταρτη θέση και παλεύοντας για την τρίτη. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 6%.

Μειωμένα εμφανίζονται τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη με 4,2% και της Χρυσής Αυγής με 4,9%. Ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 2%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,5% όσο και η Δημιουργία Ξανά, ενώ η ΔΗΣΥ φτάνει στο 1,3%.

Στην τελική εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,7%, η ΝΔ 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, 10,2 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 7% το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγη 5,7% η ΔΗΜΑΡ 4,9% .



Η έρευνα άρχισε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου