Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες  υπάρχει συστηματική  προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων και προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα των ΜΜΕ. Στα πλαίσια της  αναγκαίας  ειλικρινούς ενημέρωσης, σας αποστέλλουμε την δήλωση του σ Γιάννη Μηλιού, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά σε συγκεκριμένη και σκόπιμη διαστρέβλωση που αφορά την προτεινόμενη φορολογία των επιχειρήσεων

                                              ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Δήλωση του Γιάννη Μηλιού,
υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ,
σχετικά με τη συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να διασώσει τις καταρρέουσες πολιτικές υπέρ των λίγων, που βυθίζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας στην ανέχεια και την επισφάλεια, που σπρώχνουν τη νεολαία στην ανεργία και τη μετανάστευση, χρησιμοποιώντας το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει: την προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας μέσα από τη διαστρέβλωση των θέσεων της Αριστεράς.
Τρέμουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, που θα ελαφρύνει τους πολλούς και  θα επιβάλλει στους έχοντες και κατέχοντες ό,τι τους αντιστοιχεί, για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Και «πληροφορούν» τους πολίτες ότι εξαγγέλλουμε «φόρο 1% σε όλες τις μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, είτε έχουν ζημίες είτε κέρδη». Για κακή τους τύχη, τους πληροφορούμε ότι εμείς φέραμε στο δημόσιο διάλογο μια πρόταση της ΓΣΒΕΕ, δηλαδή των εκπροσώπων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αφορά την αντιμετώπιση της σκανδαλώδους «νόμιμης» φοροαπαλλαγής συγκεκριμένων μεγάλων επιχειρήσεων, που αποκρύπτουν τα κέρδη τους «φουσκώνοντας» τα εισαγωγικά κόστη τους, «αγοράζοντας» σε εικονικά ψηλές τιμές από τις δικές τους off-shore επιχειρήσεις.
Ότι και να κάνουν όμως οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας και των μνημονίων είναι αδύνατο να αποφύγουν την απαξίωσή τους στη συνείδηση και την ψήφο του ελληνικού λαού!


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                17/05/2012

2 σχόλια:

  1. Ρε μας δουλεύετε ? χθες άκουσα με τα αυτιά μου τον Μηλιό να εξαγγείλει την νεα φορολογία και όταν του έκαναν επίθεση οι βουλευτές των άλλων κομμάτων τα μάζεψε και είπε για την ΓΣΒΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελουν καθαρισμα τα αυτια σου

      Διαγραφή