Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Πρωτοφανής εκλογική παρέμβαση της Eurobank ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ


Η διοίκηση της τράπεζας απειλεί τους υπαλλήλους της ότι αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουν τις δουλειές τους και ταυτόχρονα τους καλεί να ενημερώνουν τους καταθέτες τους ότι τα χρήματα τους κινδυνεύουν σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης της αριστεράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.

Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.

Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους. 

http://www.left.gr/article.php?id=1375#.T7zhIZoMbUI.facebook

11 σχόλια:

 1. σκέψου αν το κκε είχε τόσο ρεύμα τι θα γινόταν !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μας έχουν στριμώξει σε μια γωνίτσα στο περιθώριο. Παίζουν τη γάτα κι εμείς τα ποντίκια που αν ενωθούμε θα επαναλάβουμε τον άθλο του σκραμπλ. Αλλά τα ποντίκια το σκάνε πρώτα στα δύσκολα κι εγκαταλείπουν το πλοίο. Κι όσα μένουν πίσω τα περιμένει η φάκα. soviet sogiuz

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπέρ στην εισήγηση.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε!
  Hasta la victoria siempre!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
  ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
  ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ρε δεν είδατε την προδοτική στάση του γκαμπριέλ και το χαλκευμένο κομμάτι με το Βενιζέλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 23 Μαΐου 2012 5:49 μ.μ. eise fasistas i troskistis?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δραγασάκης στον Αντένα. Θα καταγγείλουμε πολιτικά το μνημόνιο όχι νομικά.
  Σταθάκης στη ΝΕΤ. Τουλάχιστον τους εργασιακούς νόμους θα τους καταργήσουμε.
  Μητρόπουλος στο MEGA. Θα συζητήσουμε διεξοδικά με τους εταίρους μας στην Ευρώπη και θα βρούμε λύση. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι θέλουν να πουν γιατί αρχίζει να μου βρωμάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μετά τις ατυχείς δηλώσεις Στρατούλη, ο Γ. Δραγασάκης και Σταθάκης φέρεται να επιχειρούν να καθησυχάσουν τους εκπροσώπους του ελληνικού πιστωτικού συστήματος
   Η πληροφορία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί καταδεικνύει τις υπόγειες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα, ενόσω η πολιτική ηγεσία αναζητά μια βιώσιμη κυβερνητική λύση για την Ελλάδα.

   Σύμφωνα με αυτή, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος επί οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα είχε διατελέσει και υφυπουργός Οικονομικών, φέρεται τις τελευταίες μέρες – και πάντως μετά τις εκλογές – να έχει συναντήσεις με Έλληνες τραπεζίτες, προκειμένου να διαμορφώσει μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη για την πραγματική κατάσταση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας γενικότερα.

   Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, επιχειρήθηκε να καθησυχαστεί το σύστημα το οποίο αιφνιδιάστηκε από τις, τουλάχιστον ατυχείς, δηλώσεις του βουλευτή του ίδιου κόμματος κ. Δ. Στρατούλη σχετικά με την τύχη των καταθέσεων, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

   Ο κ. Δραγασάκης θεωρείται από τους μετριοπαθείς και ρεαλιστές του χώρου και εκτιμάται ότι θα αναλάβει κρίσιμο ρόλο, σε μια τέτοια περίπτωση. Ωστόσο, όλα αυτά μένει να αποδειχθούν στην πράξη, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

   Διαγραφή