Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από έναν Έλληνα, λέει ο Θ.Τζήμερος

O Στέφανος Μάνος και ο Θάνος Τζήμερος από την ανακοίνωση της συνεργασίας τους εν όψει των εκλογών


Την άποψη ότι «κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες» εξέφρασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος.

Στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.

Ο κ. Τζήμερος διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.

Ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι για τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης η Ελλάδα πρέπει να συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια. Σημείωσε, δε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231198154&fb_source=message

Επιτέλους μια λογική φωνή!
Να φύγουν όλοι, να πάνε στις φράουλες, στα βοθρατζίδικα ,στα πρόβατα και τις οικοδομές οι φραπεδόβιοι.
Να πάνε να καθαρίζουν σκάλες και να ξεσκατίζουν γέρους οι ελληνίδες μαντάμες με το μανικιούρ.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Να φύγουν τα κωλόπαιδα απ τα φανάρια και να πάνε τα δικά μας να πουλάνε χαρτομάντηλα.
Ε,ΠΙΑ!!!

4 σχόλια:

 1. τις μάνας του το αιδοίον (KOBA)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως είναι ολίγον φασίστας,ως αδίστακτος επιχειρηματίας ο κ. Τζήμερος;Τη βρώμικη δουλειά βέβαια θα την αφήνει στον Μιχαλολιάκο.
  Αυτός είναι επί των οικονομικών!Προτείνει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες.Για εμάς τι καλό προτείνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν νομίζω ότι είσαι αφελής με το Μάνο τον άλλο φασίστα έκανε κόμμα μονο και μονο για να πάρουν την κρατική επιχορήγηση βεβαια αυτά τα λεφτά είναι του λαου που πάνε στη τσέπες τους.

   Διαγραφή
 3. ο Μανος μια φορα ήταν υπουργός επί Κωσταντίνου του ασυγχώρητου μετά έγινε πολιτικο παράσιτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή