Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Λάρισα:Δημοτικός Σύμβουλος και αδελφός του Νομάρχη κρεμούσε ζωντανά πουλιά για σκιάχτρα!

Σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου εκδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο στο Τύρναβο Λάρισας, ύστερα από δύο αναβολές, η υπόθεση στην οποία είναι μηνυόμενος πρώην δημοτικός σύμβουλος και αδερφός του πρώην Νομάρχη. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι τοποθετούσε στα χωράφια του ζωντάνα σκιάχτρα: βασανισμένα πολυιά που κρεμούσε, ζωντανά.
Συγκεκριμένα έπιανε πουλιά και αφού τρυπούσε τις φτερούγες τους τα κρεμούσε ανάποδα ως σκιάχτρα. Τα πουλιά σπαρταρούσαν για μέρες μέχρι που ξεψυχούσαν.

Ο ίδιος ο μηνυόμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες επαναλάμβανε για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" το Μαϊο του 2008. Ο μηνυόμενος υποστήριξε σθεναρά και δημόσια τις πράξεις του, δικαιολογώντας τες, καθώς τον κάλυπτε σχετικός νόμος που ψηφίστηκε επί Χούντας.

Μία φιλόζωη κοπέλα η Κατερίνα Μπ. που έπεσε στην αντίληψη της αποφάσισε να τον κυνηγήσει και να μην τον αφήσει ατιμώρητο. Η Κατερίνα είναι κάτοικος Τυρνάβου και ενεργά φιλόζωη. Παλεύει ολομόναχη για να τον κάνει να πληρώσει παρά τις συνεχείς ανώνυμες πιέσεις που δέχεται για να αποσύρει τη μήνυση. Ελπίζει να δικαιωθεί αν και είναι δύσκολο να τα βάζει κανείς με τους "έχοντες και κατέχοντες" αυτού του τόπου.......
adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου