Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δελτίο τύπου

Ανταρσία στο Αιγαίο

αντικαπιταλιστική αριστερά

Χίος, 29.5.2011

Λεφτά υπάρχουν...

...για να παρουσιάσει ο αδερφός του πρωθυπουργού, Ν. Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο. Ο λόγος για το κονδύλι των 2.500 ευρώ που ενέκρινε με απόφασή της η Χιώτισσα Υφυπουργός Τσουρή για την προαναφερόμενη φιέστα στην Μυτιλήνη. Σε μία περίοδο μάλιστα, που με πρόφαση την κρίση και το χρέος κάποιων, πάντως όχι των εργαζόμενων, μας καλούν να πληρώσουμε τη νύφη ...και το συγγραφικό έργο του πρωθυπουργικού αδερφού.

Κι αν κάποιος βιαστεί να πει πως ο πολιτισμός τους, μας κάνει πιο πλούσιους, ίσως να θελήσει πρώτα να δει την τσέπη της τεράστιας στρατιάς ανέργων, μα και του μισθωτού και του συνταξιούχου.

Και ενώ η κοινωνία βράζει, αποτελεί πρόκληση, θράσσος και εμπαιγμό του λαού, αυτή η φιέστα για άρτο και θεάματα που προετοιμάζεται στο Μόλυβο της Μυτιλήνης για τις 2 Ιούνη, για την ικανοποίηση του κάθε ματαιόδοξου «διανοητή» με τις σωστές γνωριμίες.

Αυτή είναι η ηθική αυτών που ξεπουλούν το λαό και τη δημόσια περιουσία σε μια χούφτα καπιταλιστές, που απαξιώνουν και ιδιωτικοποιούν καθετί δημόσιο μόνο και μόνο για να ανοίξουν το έδαφος κερδοφορίας στο πολυεθνικό κεφάλαιο.

Η κυβέρνηση του κόσμου της χρεοκοπίας πρέπει να φύγει προτού η κατάρρευσή της γίνει κατάρρευση της κοινωνίας. Ήρθε για την ανατροπή της επιδρομής ΠΑΣΟΚ–ΕΕ-ΔΝΤ, για την ήττα κάθε επίδοξου διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου