Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη (17/5) στις 6 μ.μ. καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αρχή της απλωταριάς για όσα συμβαίνουν στην Αθήνα.
Χωρίς μισόλογα :

· Είμαστε απέναντι στο ρατσιστικό προγκρόμ που εξαπέλυσε η Xρυσή Aυγή εναντίων των μεταναστών το οποίο κατά τα φαινόμενα πραγματοποιείται χέρι-χέρι με την αστυνομία υπό την ανοχή της πολιτικής και φυσικής τους ηγεσίας.

· Η βία και το έγκλημα από κάθε πλευρά είναι μακριά από το δικό μας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και υπολογίζουμε την ανθρώπινη ζωή ως μία αδιαπραγμάτευτη αξία.

· Τα ΜΜΕ αξιοποίησαν ένα ποινικό έγκλημα για να δώσουν τη «τελική λύση» για το κέντρο της Αθήνας. Σκόπιμα τσουβαλιάζουν τα κυκλώματα πορνείας & ναρκωτικών με τους μεροκαματιάρηδες, άστεγους και κυνηγημένους από τις χώρες τους μετανάστες /πρόσφυγες.

· Οι άστεγοι και περιφερόμενοι μετανάστες / πρόσφυγες θέλουν πρώτοι από όλους να φύγουν από το κέντρο της Αθήνας αλλά δεν μπορούν με κύρια ευθύνη του κράτους και της ΕΕ που απλά τους χρησιμοποιεί για μία φορά ακόμη. Κάποιοι «φεύγουν» με τρόπο τραγικό αυτοκτονώντας όπως η 28χρονη μετανάστρια στην αστυνομική διεύθυνση Θηβών. Επρόκειτο να απελαθεί…..

Μεγάλες κουβέντες και πομπώδεις εξαγγελίες έχουμε ξανακούσει αλλά όλοι γνωρίζουν ότι καμία λύση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς συνολική αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής σε διεθνές επίπεδο. Η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής είναι ευθύνη και της Ελληνικής κυβέρνησης που προχωράει ή με μπαλώματα ή με καταστολή.

Σε αυτήν την πολιτική

της εκμετάλλευσης χωρίς όρια

εμείς απαντάμε: αλληλεγγύη δίχως σύνορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου