Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Hμερίδα για επένδυση Ρόκα- Ιμπερντρόλα


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ημερίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου που αφορά στην επένδυση Αιολικών Πάρκων Ρόκα Ιμπερντρόλα στη Χίο.
Στο πάνελ της ενημέρωσης βρίσκονται εκπρόσωποι της ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ και ΔΕΗ για να δώσουν διευκρινίσεις στους πολίτες που παρευρίσκονται σε μια κατάμεστη αίθουσα παρά το άβολο της ώρας της ημερίδας.
Την επένδυση παρουσίασε Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας προσθέτοντας στα ήδη γνωστά από άλλες φορές ότι η διασύνδεση με υπόγειο καλώδιο όχι μόνο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού αλλά ότι δεν έχει καν επιλεγεί ακόμα αν θα φεύγει από τη Χίο ή τη Λέσβο (παρά το ότι στην ΜΠΕ αναφέρει ότι θα φεύγει από τη Λέσβο!).
Μετά τον εκπρόσωπο της εταιρείας παρουσίασαν τις θέσεις τους οι Χιώτες Πολίτες για τις Ανεμογεννήτριες και ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων (άνω των 50) από φορείς και μεμονωμένους πολίτες,με στιγμές έντασης πολλές φορές.


Η ημερίδα συνεχίζεται..

2 σχόλια:

  1. σήμερα αυτή που καλούν τους χιώτες πολίτες αντιπεριφεριαρχις και σύμβουλοι, του είναι μειοψηφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακολουθήσαμε μια στημένη διαδικασία ,ολον το διαπλεκόμενο θίασο των ανεξάρτητων αρχών στην υπηρεσία του ΡΟΚΑ.Τελικά ο πιο συγκαταβατικός φανηκες να ήταν η εταιρεία του Ροκα,αφου οι άλλες "ανεξαρτητεςαρχές" έκαναν την βρώμικη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή