Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για το «Ράδιο αρβύλα»

Ο χαρακτηρισμός των βουλευτών ως κλίκα από τον Αντώνη Κανάκη, παρουσιαστή της εκπομπής «Ραδιο αρβύλα», ήταν αρκετός για να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε «…λειτουργούν σαν κλίκα οι βουλευτές. Είναι μια σπείρα των 300. Καλύπτει ο ένας τον άλλον».
Στη συνέχεια υπήρξε καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, για προσβολή θεσμών και το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στο κανάλι.
Με αφορμή λοιπόν το πρόστιμο από το ΕΣΡ χτες που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας ο Αντώνης Κανάκης ξεσπάθωσε στην εκπομπή τους αναφέροντας πως
«λέγαμε προηγουμένως ότι σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα της ελευθερίας του λόγου, για τον απλούστατο λόγο ότι λίγο πριν και ακριβώς αυτή τη μέρα, ενημερωθήκαμε ότι εισπράξαμε ένα ακόμη πρόστιμο από το ΕΣΡ. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν ζούμε ούτε στο Ιράκ ούτε στο Αφγανιστάν, αλλά στην Ελλάδα του 2011»,για να προσθέσει μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα είχαν πει παλαιότερα και «έφαγαν» το πρόστιμο πως
«είναι εξ ορισμού αντισυνταγματικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ανεξάρτητη αρχή. Οι μόνοι που προσβάλλουν το θεσμό είναι οι ίδιοι οι βουλευτές. Σ’ αυτούς να ρίξετε το πρόστιμο κυρίως γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη μας».

Ακόμα και λίγο πριν τελειώσει η χθεσινή «Ράδιο Αρβύλα» και με αφορμή τα μηνύματα που έστελναν στην εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε ξανά στο πρόστιμο του ΕΣΡ και προέτρεψε τους τηλεθεατές«επειδή έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι, σας παρακαλούμε τα e-mails αυτά να τα στέλνετε εκεί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου