Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ:Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης


Δελτίο Τύπου

Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να συγκυβερνήσει με το ΛΑΟΣ, χέρι-χέρι  και πλάϊ-πλάϊ στα υπουργικά συμβούλια με τον Άδωνι και τον πρώην τσεκουροφόρο Βορίδη. Με κάθε συνδυασμό μνημονιακής κυβέρνησης και συγκυβέρνησης προώθησε πολιτικές που έχουν φέρει την κοινωνία σε απελπισία. Νομιμοποίησε με κάθε τρόπο τον ολοκληρωτισμό-εκφασισμό της πολιτικής ζωής για να καταστείλει τη μαζική αντίσταση των Ελλήνων πολιτών. Στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή ακροδεξιάς και οργανωμένου εγκλήματος, γυρίζει συστηματικά το πρόσωπο αλλού.

Θέλει επομένως πολύ θράσος και ανευθυνότητα το να καταγγέλλεις το ΣΥΡΙΖΑ για ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή. Και  το κάνει  κ. Νικητιάδης, ο αλήστου μνήμης υπεύθυνος (μεταξύ άλλων) και της κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που συγκάλυψε εντέλει τον βόρβορο του παρακράτους που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. Στο θράσος και στην ανευθυνότητα το παλιό ΠΑΣΟΚ είχε επενδύσει πολλά. Αν κρίνουμε από τη σιωπή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τριαντάφυλλου, του πολιτικού οικοδεσπότη του κ. Νικητιάδη στη Χίο, το ίδιο θράσος και η ανευθυνότητα δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα και για το «νέο» ΠΑΣΟΚ.
O κ Νικητιάδης ως επισκέπτης και «αρωγός»  στην μεγάλη καταστροφή  της Χίου, ας φροντίσει, πέρα από τις εγκληματικές  ευθύνες  των κυβερνήσεων του κόμματος του, να ενημερωθεί και για τις ευθύνες τοπικά των αιρετών του συντρόφων του στην Τ.Α, και ας αφήσει τα κακόγουστα αστεία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Χίος Σεπτέμβρης 2012
Το γραφείο τύπου

2 σχόλια:

  1. Τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής και τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ ένα δράσει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μετανάστες οι πρώτοι γιαουρτώματα οι δεύτεροι. Η ουσία ίδια τραμπούκοι και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει νάσαι πολύ σκόπιμα και πολύ αναίσθητος για να εξομοιώνεις την έκφραση αγανάκτησης για την αγνόηση των στοιχειωδών αναγκών που είναι το γιαούρτι που πετάει ο άνεργος ή ο απλήρωτος ή ο συνταξιούχος που του κόβουνε τη σύνταξη, με το μαχαίρωμα στο μετανάστη.
      Στην πρώτη περίπτωση φωνάζει ο αγνοημένος ο περιφρονημένος από την εξουσία για να αναγκάσει να ακουστούν οι ανάγκες του.Φωνάζει και όταν δεν ακούγεται γελοιοποιεί με ένα γιαούρτι τον αναίσθητο πολιτικάντη του ΠΑΣΟΚ,της ΝΔ ή όποιον άλλο τον αγνοεί και μιλάει για οικονομικους και δείκτες και αναγκαιότητες να πεθάνουμε για να ζήσουν οι τράπεζες.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΟΎΡΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.Ο φασίστας που μαχαιρώνει είναι το μακρύ χέρι της εξουσίας που λέει βουλώστε το και ψοφήστε.
      Και επειδή απλώς χρειάζεται κοινός νους για τα σκεφτείς τα παραπάνω μήπως είσαι προβοκάτορας της κυβέρνησης;

      Διαγραφή