Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αλώβητη η εθελοντική ομάδα καθηγητών «Αλλήλων Ένεκα»

Την πρώτη νίκη, αλλά την πλέον σημαντική, κατέκτησε στις δικαστικές αίθουσες η εθελοντική ομάδα καθηγητών Χίου "Αλλήλων Ένεκα" έναντι του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.  
Οι αδιόριστοι που αντιδρούν στην εθελοντική και δωρεάν παροχή επιπλέον εκπαιδευτικής μέριμνας σε μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν στην παραπαιδεία, με προσφυγή τους ζήτησαν την προσωρινή παύση των μαθημάτων έως την λήψη οριστικής απόφασης από το αρμόδιο  δικαστήριο. 
Το δικαστήριο ωστόσο, με απόφασή του απέρριψε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα , προσδιορίζοντας παράλληλα την εκδίκαση της κύριας αίτησης στις 10 Οκτωβρίου οπότε και θα ληφθεί η τελική απόφαση. 
Ο Σύλλογος Αδιόριστων Εκπαιδευτικών συγκεκριμένα ζητά την άρση της δικαστικής απόφασης, που αναγνωρίζει ως νόμιμη την λειτουργία του Σωματείου "Αλλήλων Ένεκα"
"Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στη δικηγόρο, κ Άννα Ψυχουλά για την πολύτιμη νομική της υποστήριξη, αλλά και την ηθική μας ικανοποίηση από την απόφαση" αναφέρει σχετική ανακοίνωση των "Αλλήλων Ένεκα", σημειώνουν μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου οι εθελοντές εκπαιδευτικοί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου