Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στρατιωτικό πραξικόπημα ''γιαλαντζί'' καταγγέλλει ο Υποστράτηγος-διευθυντής του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας που τινάζει τα σενάρια στον αέρα


- Η επιστολή - βόμβα του του υποστράτηγου ε.α. Νίκου Τόσκα
-"Απο το '74 ουδέποτε υπήρξε κίνδυνος πραξικοπήματος"
-"Δεν πιστεύω σε τέτοια σενάρια"
- "Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά από το Μνημόνιο"
- Διαβάστε περισσότερες αποκαλύψεις στο OnAlert.gr

Μετά το σάλο με το δημοσίευμα του Βήματος, τις δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και τις σκληρές απαντήσεις του νυν ΥΕΘΑ και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ήρθε η επιστολή του υποστράτηγου ε.α. Νίκου Τόσκα, ο οποίος υπήρξε Διευθυντής του γραφείου του Πάνου Μπεγλίτη στο ΥΕΘΑ.

Στην επιστολή του ο κ. Τόσκας ξεκαθαρίζει οτι ‘’από το 1974 ουδέποτε υπήρξε κίνδυνος πραξικοπήματος’’ και επόμενα ‘’δεν πιστεύω σε τέτοια σενάρια ούτε για την περίοδο της αλλαγής της στρατιωτικής ηγεσίας τον Νοέμβριο του 2011’’ (όπως από τότε είχα γράψει σε δημοσιεύματα)”

Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει: “η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά από το Μνημόνιο και από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας στην Τρόικα, από την εξαθλίωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού”.

Διαβάστε όλη την επιστολή του κ. Τόσκα προς το ΒΗΜΑ της Κυριακής

Στο μεταξύ με επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχελάκης ζητά σύγκλιση της αρμόδιας Επιτροπής και ενημέρωσή της από τον ΥΕΘΑ αλλά κυρίως από τον πρώη ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη που ήταν υπουργός την εποχή που δημιουργήθηκε το θέμα.

"Με την παρούσα επιστολή και υπό την ιδιότητά μου ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, σας παρακαλώ όπως συγκαλέσετε την Επιτροπή με σκοπό την ενημέρωσή της τόσο από τον νυν αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, όσο και από τον τότε Υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη" αναφέρει στην επιστολή του προς τον Μ. Βαρβιστιώτη ο κ. Μιχελάκης.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Μιχελάκη

Διαβάστε επίσης
"Έτσι αποφύγαμε το πραξικόπημα" - Τι δηλώνει ο Γ. Παπανδρέου - Τι απαντούν Παναγιωτόπουλος και αρχηγός ΓΕΕΘΑ
"Πραξικόπημα" της...πλάκας - Ποιοι και γιατί αναζητούν "λοχία"

Αντίδραση Παναγιωτόπουλου για το...πραξικόπημα: "Εκτός πραγματικότητας" τα όσα γράφονται

Σκληρή απάντηση Κωσταράκου για το "πραξικόπημα". "Εμείς δεν είμαστε επίορκοι"

"Πραξικόπημα"...οπερέτα! Αποστράτευσαν τους "ύποπτους" Αρχηγούς και τους έκαναν Υπουργούς;

ΒΙΝΤΕΟ: Ο...πραξικοπηματίας Φράγκος δηλώνει "πίστη στη Δημοκρατία" από τον Έβρο

2 σχόλια:

  1. Μας πηρανε χαμπαρι σε ολο τον κοσμο ποσο αχρηστο Δημοσιο τομεα εχουμε.Ενα Δημ.τομεα που στην μεγαλη πλειοψηφια του καταδυναστευει ακομη τους πολιτες,που δεν γνωριζει στοιχειωδως το αντικειμενο του και ακομη πληρωνεται αδρα.Ευτυχως υπαρχουν καποιες φιλοτιμες εξαιρεσεις που ομως επιβεβαιωνουν τον κανονα,οτι δηλ. απο τετοιο κρατος δεν μπορει κανεις να περιμενει γενικωτερα ενα καλυτερο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και χαφιές και αγράμματος και βλάκας.τρία σε ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή