Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ: μουσική βραδιά για αγορά ελαιόδεντρων



Η «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΙΟΥ- ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ» διοργανώνει μουσική βραδιά την Τετάρτη 17η Οκτωβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
Τα έσοδα που θα προκύψουν από τη συναυλία θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων ελιάς,  (κορωνέϊκης ποικιλίας), τα οποία δενδρύλλια στη συνέχεια θα επιδοθούν στην κοινότητα της Βέσσας ώστε να φυτευτούν στις υπό αποκατάσταση πυρόπληκτες περιοχές. Μάλιστα η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ΕΥΡΩ, όσο και η αγορά ενός διετούς ελαιοδένδρου!
Το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στην παραδοσιακή μουσική και θα το υλοποιήσει ορχήστρα αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιώργο Αυγουστίδη, Μανόλη Αυγουστίδη, Γιάννη Βούκουνα, Θεοδόση Πιπίδη, Λουλουδιά Σούτη (βιολί, λαγούτο, κλαρίνο, κρουστά, τραγούδι). Στο δεύτερο μέρος τής μουσικής βραδιάς θα εκτελεσθούν αντιπροσωπευτικά δείγματα έντεχνου και λαϊκού ελληνικού τραγουδιού από τη Λαϊκή Ορχήστρα τής Φιλαρμονικής τού Δήμου Χίου, υπό τη διεύθυνση τού κ. Στέργιου Νεαμονιτάκη. Τεχνική και ηχητική υποστήριξη και στα δύο μουσικά σχήματα θα παράσχει ο κ. Στέλιος Βαρκάρης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εθελοντικής ομάδας «και τα δύο μουσικά σχήματα καθώς και ο κ. Στέλιος Βαρκάρης στηρίζουν αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς την προγραμματιζόμενη εκδήλωση. Και για τούτο τούς εκφράζουμε προκαταβολικά τις ευχαριστίες μας! Ανάλογες ευχαριστίες αποδίδουμε και στον Πρόεδρο τού Ν.Π.Δ.Δ. τού Δήμου Χίου κ. Μικέ Γιαννάρα για την προθυμία του να διαθέσει τη Λαϊκή Ορχήστρα τού Δήμου. Τέλος, ευχαριστίες αποδίδονται και στον Πρόεδρο τού Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου κ. Δημήτριο Μάντικα για τη διάθεση τού χώρου».
Τα έσοδα που θα προκύψουν από τη συναυλία θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων ελιάς (κορωνέϊκης ποικιλίας), τα οποία δενδρύλλια στη συνέχεια θα επιδοθούν – δια του Προέδρου τού τοπικού διαμερίσματος Βέσσας κ. Βασιλείου Καβουράκη και του Προέδρου τού Γεωργικού Συνεταιρισμού Βέσσας κ. Αντωνίου Νιανιαχά - στους αγρότες τής Βέσσας προς φύτευση (τους προσεχείς μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο) στις υπό αποκατάσταση πυρόπληκτες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου