Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ




η χώρα παραδόθηκε
οι πολίτες της επίσης
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
ΑΣ ΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
(η ιστορια καταγραφει)
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

18 σχόλια:

  1. όλοι μαζί ρε δεν αντέχετε άλλο η υποτέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ αριστεροί aneatxtoi κομμουνιστές Δημοκράτες όλος ο λαός γαμώτο δεν αντέχω άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟΨΕ 7ΜΜ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ
    Μ.ΣΦΥΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δημοκράτες" τα ορφανά του Στάλιν και οι αποστείλαντες συλληπητήρια στη Β.Κορέα; Μην τρελαθούμε!
    Όσον αφορά την αντίσταση, το είδαμε το ΚΚΕ πόσο κότεψε, όταν ο GAP προανήγγειλε δημοψήφισμα! Και φυσικά και έχουν δουλειά στο κυνοβούλιο, αφού απ' αυτό σιτίζονται. Ξυπνήστε κορόϊδα!

    Κουβέντα από τα κόμματα της "εργατιάς" για τους λαθραίους που σκοτώνουν τα μεροκάματα αφήνοντας τους Έλληνες στο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανένταχτε μαλάκα μου εσύ!Οι λαθραίοι δεν είναι οι φουκαράδες αλλά τα ''νόμιμα'' αφεντικά.Σ αυτούς να βγάλεις την οργή σου και όχι στους ανασφάλιστους μετανάστες.Σε λίγο θάσαι ένας απ αυτούς.

      Διαγραφή
    2. καθίκι ο μετανάστης σου φταίει?εσύ που ανέβαινες στα βουλευτικά γραφεία είσαι αλιτήριος

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, "συντρόφια". Είστε άξιοι όχι ενός, αλλά 10.000 ΔΝΤ. Και όχι, δεν θα είμαι "ένας απ' αυτούς", γιατί, απλούστατα, ουδέποτε έγλυψα πολιτικάντικους κώλους για μια θεσούλα, ώστε να ολολύζω τώρα σαν γκομενίτσα. Την ανεργία να τη φοβούνται τα διαχρονικά παράσιτα που τρέφονταν δεκαετίες από το δικό μου χρήμα. Βουλιάξτε στα σκατά τώρα, που έκλεισαν οι κάνουλες. Καλά κρασιά, λοιπόν, με τα λαθρομεμέτια και περιμένετε από τον.. Περισσό να σας θρέψει!
      Και, ναι, ο μετανάστης μου φταίει! Ούτε θα πηγαίνουν τα παιδιά του σχολείο, με τα δικά μου λεφτά, ούτε θα λαμβάνει ιατρικές υπηρεσίες. Απόλυτος ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ τώρα και να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, επαναστάτες κι ανθρωπιστές με τα λεφτά των άλλων. ΟΥΣΤ κομμουνιστικά κοπρόσκυλα, επι 30 χρόνια ρημάξατε τον κρατικό κορβανά, τα λεφτά των ταλαίπωρων του ιδιωτικού τομέα, και τώρα ζητάτε και το λογαριασμό. 150€ να σας τον πάνε τώρα το μισθό, να δείτε τι εστι Κουβα, Κινα και Β.Κορέα! Κοπρίτες και πακιστανολάγνοι!

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος 06:43
      Στο βρισίδι, εσείς οι αριστερόμαγκες είστε μανούλες! Λοιπόν, φιλαράκι, ο προσεχής άνεργος Έλλην κι ο λαθρομετανάστης δεν θα είναι το ίδιο. Ο Έλλην θα είναι άστεγος κι αβοήθητος, ενώ ο λαθρομετανάστης, με την ευγενική χορηγία του αστικού κράτους, της ΕΕ και των διαφόρων παρασιτικών ΜΚΟ, θα είναι "πασάς στα Γιάννενα". Ελπίζω, τουλάχιστον, να πρόλαβες κι εσύ, Ανώνυμε Υβριστή, να μπήκες επί ΠΑΣΟΚ σε καμιά ΜΚΟ & να καβατζώνεις το 2000ρικάκι, ειδαλλιώς, αν απλώς αναπαράγεις ό,τι οι ρουφιάνοι της Κουμουνδούρου σε έμαθαν να παπαγαλίζεις, μάλλον ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησες, σε αφορά...

      Διαγραφή
    5. Σκατοτρουφιάνε των 12.00είσαι υπάνθρωπος.Νομίζεις ότι είσαι κάτι καλύτερο από τους μετανάστες; Εσύ βρωμίζεις την ζωή, κτήνος.

      Διαγραφή
    6. Ηλίθιε μισάνθρωπε των 12.00. νομίζεις ότι είσαι κάτι περισσότερο επειδή έχεις εκμεταλλευτεί κόσμο;Παλιομαλάκα εκμεταλλευτή ελπίζω να σε λυώσουν οι εργαζόμενοι που το παίζεις αφεντικό τους.
      Θάρθει η ώρα αυτή σκουλήκι

      Διαγραφή
    7. Σκατορουφιάνος των 12.00(κι ούτε ένα τηλεφώνημα...)9 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

      Εγώ "βρωμίζω τη ζωή", αλλά δεν ζητάω από τους υπόλοιπους να μου πληρώσουν το λογαριασμό! Get a job/life, kopritis!

      Διαγραφή
    8. Εκμεταλλεύεσαι τους γύρω σου και μιλάς κιόλας;Τα λεφτά σου είναι βρώμικα όπως εσύ

      Διαγραφή
  5. ο πατέρα σου που ήταν ταγματσαφλιτις και μαυραγορίτης 05:14 AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.000.000 Έλληνες άνεργοι
    2.000.000 Λαθρομετανάστες

    Ακόμα κι ο Μαρξ, μπολσεβίκοι, είχε καταγγείλει τη μετανάστευση ως όργανο του διεθνούς καπιταλισμού για την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης. Αλλά σάμπως έχετε δουλέψει ποτέ σας, για να το ξέρετε;
    http://www.marxists.org/archive/marx/works/1845/condition-working-class/ch06.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σου εύχομαι να πεινάσεις παλιοφασίστα .Εσύ προφανώς έχεις δουλέψει σαν εκμεταλλευτής.Ελπίζω κάποια στιγμή όταν έρθουν τα πράγματα τούμπα να εφαρμοστούν οι πολιτικές που ονειρεύεσαι στο πετσί σου.Ζώον!Όσον αφορά την μετανάστευση, προβοκάτορα μου, ο Μαρξ την θεωρούσε, και σωστά, ήττα αλλά δεν πρότεινε ανθρωποφαγία όπως εσύ.Πρότεινε ενότητα για να σπάσουμε την εκμετάλευση και την καφρίλα υπανθρώπων σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλασσικός μπολσεβίκος, έμπλεος φθόνου για ό,τι δεν μπορεί, λόγω φυσικής ανεπάρκειας, να φτάσει, κι ως εκ τούτου, αποφασίζει να εξισωθεί(egalitarianism) με τα σκατά, εν προκειμένω τους επήλυδες υπανθρώπους... Σου αφιερώνω το παρακάτω quote της παμμέγιστης Ayn Rand: "To understand the meaning and motives of egalitarianism, project it into the field of medicine. Suppose a doctor is called to help a man with a broken leg and, instead of setting it, proceeds to break the legs of ten other men, explaining that this would make the patient feel better; when all these men become crippled for life, the doctor advocates the passage of a law compelling everyone to walk on crutches—in order to make the cripples feel better and equalize the “unfairness” of nature. If this is unspeakable, how does it acquire an aura of morality—or even the benefit of a moral doubt—when practiced in regard to man’s mind?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη φασίστρια θαυμάζειτο ζώον των1.20!Μπλιάχ!!!:Tα μυθιστορήματα της είναι ένα περίεργο μείγμα μελοδράματος, σαπουνόπερας και φιλοσοφίας, με συναρπαστική πλοκή και «larger than life» ήρωες. Σε αυτά, η Ayn Rand, πηγαίνοντας κόντρα στο κυρίαρχο ιδεολογικό κλίμα της Αμερικής του Roosevelt, υμνεί τον laissez faire καπιταλισμό, τον ατομικισμό και την ανθρώπινη δημιουργικότητα ενώ στρέφεται εναντίον του μεγάλου κράτους και του κολλεκτιβισμού. Oι , νιτσεϊκού τύπου, ήρωες των μυθιστορημάτων της , δυναμικοί, αποφασιστικοί και πετυχημένοι απορρίπτουν τον αλτρουισμό («Αυτός που σας μιλάει για θυσία, μιλάει για αφέντες και σκλάβους. Και σκοπεύει να είναι ο αφέντης», έγραφε ). Θεωρούν πως η επιδίωξη του ατομικού τους συμφέροντος και της δικής τους ευτυχίας είναι ο υψηλότερος ηθικός στόχος της ζωής τους . Οι ήρωες της Rand , υπάρχουν για τον εαυτό τους, ούτε θυσιάζοντας άλλους γι' αυτούς , ούτε τον εαυτό τους για τους άλλους.

      Διαγραφή