Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα….

Μουσουρούλης : «Λόγω της εξωτερικής πίεσης, καλό είναι να μην ανεβαίνει η πολιτική θερμοκρασία».

Διάβασα την περασμένη βδομάδα, του ψοφόκρυου , το πετρέλαιο στα ύψη και το κλιματιστικό απαγορευτικό λόγω ΔΕΗ, την προτροπή του μονίμως χαμογελαστού βουλευτή μας. Μας συνιστά υπομονή. Ψυχραιμία και ψυχρότητα. Έτσι απλά. (Λουλουδάκι από συνέντευξη του τον περασμένο Ιανουάριο.)
Μήπως είσθε λίγο φάλτσος κ Μουσουρούλη; Στα σπίτια των παγωμένων δεν προτείνουν ψυχρότητα. Ούτε καν πολιτική ψυχρότητα. Γιατί αυτή μας έφερε εδώ. Ως αδιαφορία. Ούτε ψυχραιμία (δηλαδή ψυχρόν+αίμα).Γιατί προκαλείτε εύστοχους συνειρμούς που εξοργίζουν. Βέβαια έχετε ένα ελαφρυντικό. Ούτε εσείς ούτε οι πολιτικοί και κοινωνικοί σας σύμμαχοι και υποστηρικτές, κρυώνετε. Γι αυτό σας διέφυγε. Εμείς, επιτρέψτε μας να ελπίζουμε και να επιδιώκουμε, την άνοδο της πολιτικής θερμοκρασίας. Σαν μόνη διέξοδο στα αδιέξοδα που ψηφίζετε και υλοποιείτε
*Επί τη ευκαιρία: Με το γνωστό χαμόγελο του, μαζί με την θλιμμένη Ελπίδα, αγωνιούντες και οι δυο για την σωτηρία της παρτίδας θα σηκώσουν τα χεράκια τους, θα σηκώσουν τον μπαλτά που θα κόψει μισθούς ,συντάξεις, φάρμακα, ζωές.
Τι θα μας πουν στην επόμενη συνέντευξη για την ψήφο τους;

Ο κλαδευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου