Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο δημοσίευμα της BILD


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD, 16/2/2012
Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες:
Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι;
Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση
Ο Έλληνας Πρόεδρος επιτέθηκε στον Σόιμπλε

Από τον Paul Ronzheimer
Οι Έλληνες κρατούν την Ευρώπη γαντζωμένη.
Τη Δευτέρα οι χώρες της Ευρωζώνης θα ανοίξουν οπωσδήποτε το δρόμο προς το νέο πακέτο βοήθειας, ύψους τουλάχιστον 130 δις Ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Έτσι η Ελλάδα θα διασωθεί -για τώρα- για ακόμη μια φορά, μετά από μήνες λογομαχίας.
Αλλά τελικώς όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους Έλληνες: Θα τηρήσουν τους στόχους εξοικονόμησης; Θα τηρήσουν τα όσα υποσχέθηκαν;
Χθες οι επικεφαλής των δύο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία, της Νέας Δημοκρατίας (συντηρητικοί) και του ΠΑΣΟΚ (σοσιαλδημοκράτες) υποσχέθηκαν ότι δεσμεύονται με την υπογραφή τους, αλλά και ότι επιθυμούν να κάνουν νέες εκλογές τον Απρίλιο, μετά την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων.
Αλλά θα κυβερνήσουν, τελικά, αυτά τα δύο κόμματα;
Το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις βρίσκεται μόλις στο 8%. Τα αριστερά και αριστερόστροφα κόμματα συγκεντρώνουν μαζί (χωρίς το ΠΑΣΟΚ) περισσότερο από 40%. Απορρίπτουν κάθε μεταρρύθμιση. Και πολλοί από τους ηγέτες τους έχουν αμφιλεγόμενη φήμη!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους. Την προηγούμενη Κυριακή, οι αναρχικοί έκαψαν περισσότερα από 40 σπίτια. Η Αθήνα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο Τσίπρας θα σχηματίσει συνασπισμό με την πιο μετριοπαθή “Δημοκρατική Αριστερά” του Φώτη Κουβέλη.
Ο Τσίπρας έχει δηλώσει: “Όλα τα νέα μέτρα λιτότητας είναι ανούσια. Χρειαζόμαστε τώρα μια άμεση χρεοκοπία. Η λύση μπορεί να έλθει μόνο από τα αριστερά κόμματα, πρέπει να αγωνιστούμε μαζί και να ενωθούμε ενάντια στο Μνημόνιο. Το χρέος της Γερμανίας διαγράφηκε μετά τον πόλεμο- Γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει εμάς; Προετοιμάζεται ένα νέο ολοκάυτωμα για την Ελλάδα”.
Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι! Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης την Κυριακή, ο κομμουνιστής βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τη νομική Σύμβαση στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία. Η Παπαρήγα είπε: “Οι Γερμανοί μας έκλεψαν στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μας χρωστάνε χρήματα, μας χρωστάνε πολλά χρήματα. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τώρα επιτέλους να ζητήσει τα χρήματα από τους Γερμανούς”.

Πέρα από την άκρα αριστερά, σε άνοδο βρίσκονται και τα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα. Το κόμμα ΛΑΟΣ του αντισημίτη αγκιτάτορα Γιώργου Καρατζαφέρη (“Είμαστε οι μοναδικοί πραγματικοί Έλληνες. Δεν είμαστε σαν τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους κομμουνιστές”) ενεπλάκη πρόσφατα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά τώρα, με την παραίτηση από την κυβέρνηση, ελπίζει να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους. Ακόμη και οι φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.
Το ναζιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παίρνει στις δημοσκοπήσεις πάνω από 3%, ποσοστό που αρκεί για την είσοδο στο κοινοβούλιο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
Αυτή η πολιτική αβεβαιότητα ανησύχησε το Βερολίνο. Ο υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε: “Ποιός θα διασφάλισει ότι η Ελλάδα θα τηρήσει αυτά που τώρα συμφωνήσαμε;”
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Έλληνα Πρόεδρου, Κάρολου Παπούλια (82 ετών): “Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κ. Σόιμπλε προσέβαλε τη χώρα μου! Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε που προσβάλει την Ελλάδα;”
“Ποιοί είναι οι Ολλανδοί; Ποιοί είναι οι Φινλανδοί;”, προσέθεσε ο 82χρονος, κατά τη διάρκεια γεύματος με τον υπουργό Άμυνας και κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Η υπομονή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης για την Ελλάδα έχει πια εξαντληθεί.
Την Τετάρτη, η Γερμανία ζήτησε να υπάρξει μια πειστική ψήφος εμπιστοσύνης από τους πολιτικούς ηγέτες της Αθήνας, προτού απελευθερωθεί το δεύτερο πακέτο διάσωσης για την χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα.
Μια αλλαγή όλου του πακέτου μετά τις εκλογές αποτελεί κίνδυνο για τη Γερμανία και τις άλλες Βόρειες χώρες-δανειστές, όπως η Ολλανδία και η Φινλανδία, όπως δήλωσαν πηγές του Eurogroup.
Στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τις γερμανικές απαιτήσεις.
Οι διαδηλωτές έκαψαν ήδη γερμανικές σημαίες. Οι εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφία της Καγκελαρίου Μέρκελ με ναζιστική στολή."
(ελεύθερη απόδοση Γιάννης Μπουρνούς)
http://www.bild.de/politik/ausland/griechenland-krise/griechenland-judenhasser-halb-kriminelle-kommen-diese-radikalen-bald-an-die-macht-22668078.bild.html

1 σχόλιο: