Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μαστροποί της Ελλάδας Φύγετε τώρα!




Μαστροποί της Ελλάδας παραιτηθείτε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί. 
Παπαδήμε και συμμορία πάρτε ένα αεροπλάνο ή ελικόπτερο ή οτιδήποτε άλλο μέσο, δεν ενδιαφέρει κανέναν μας ο τρόπος που θα φύγετε και το πού θα πάτε, αλλά φύγετε τώρα από αυτή τη χώρα.
Ούτε σας αξίζει ούτε της αξίζετε.
Την διαλύσατε, την κάνατε ρεζίλι στα πέρατα του κόσμου εξευτελίζοντας τους κατοίκους της και τώρα την απογυμνώνετε, την εκπορνεύετε, αφήνετε τα αρχαία της, τον πολιτισμό της, τους θησαυρούς της ανυπεράσπιστα, αφύλακτα, στο έλεος του κάθε αρχαιοκάπηλου.
Μαστροποί της Ελλάδας, εσείς και οι ηλίθιοι παπαγάλοι σας που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για την πυρπόληση του νεοκλασικού της Σταδίου συκοφαντώντας το ογκώδες συλλαλητήριο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων αλλά στην είδηση της διάρρηξης του Μουσείου της Ολυμπίας, είχαν μόνο να αναμασήσουν την καραμέλα της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό που θα χαλάσει ακόμα περισσότερο, παρατήστε όπως είναι τα γραφεία και τις θέσεις σας και φύγετε από την Ελλάδα.
Είστε ανεπιθύμητοι, αποτελείτε προσβολή για τους Έλληνες και για τη χώρα, είστε ανάξιοι να κατοικείτε αυτόν τον πανέμορφο και με ιστορία χιλιάδων χρόνων τόπο.
Μαζέψτε τώρα την πραμάτεια σας και στα τσακίδια.
Καλά ήτανε όσες φορές τη σώσατε την Ελλάδα μέχρι σήμερα. Δεν θέλουμε να τη σώσετε άλλο. Φύγετε μόνοι σας διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η οργή έχει γίνει πλέον κλάμα βουβό και αφρισμένο σάλιο στην άκρη των χειλιών, έχει γίνει πια μάτι που γυαλίζει και μυαλό που παίρνει ανάποδες.
Ξεκουμπιστείτε διότι ούτε τα κόκαλά σας δεν αξίζει να παραμείνουν εδώ.
Ξεκουμπιστείτε διότι δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί σας ούτε καν για να σας εκτελέσει.

Γιάννης Μακριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου