Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012



Όποιος δεν έχει τσίπα και βλέπει αυτό το γέροντα να διαδηλώνει από τον καναπέ ή την καφετέρια ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ του αλλά μην ζητήσει βοήθεια όταν θα ψοφήσει.
Οι υπόλοιποι αύριο στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Βουνακίου.

1 σχόλιο:

  1. Από τη μια για το 2012 στον κρατικό προϋπολογισμό προβλέπονται υποχρεώσεις € 88,5 δις. για συνολικές πληρωμές τοκοχρεολυσίων.


    -Από την άλλη απαιτούνται, € 30 δις. προς τους τραπεζίτες, hedge funds και ιδιώτες τοκογλύφους για το (PSI +) .


    -πλέον, € 40 δις. για «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών.


    -πλέον, € 30 δις. λόγω του προγραμματισμένου διπλασιασμού των εγγυήσεων προς τις τράπεζες.


    -πλέον, € 13 δις. λόγω άμεσων απωλειών των Συνταξιοδοτικών Ταμείων.


    Έτσι είναι ολοκάθαρο πως το δηλητηριώδες δέλεαρ-φόλα ενός νέου δανείου € 130 δις. ουδόλως αφορά την υποτιθέμενη κάλυψη των μισθολογικών, συνταξιοδοτικών και λειτουργικών δαπανών του Δημοσίου όπως προπαγανδίζουν οι συγκυβερνώντες εντολοδόχοι της κατοχής της χώρας.


    To (PSI +), με κανένα τρόπο δεν καθιστά το χρέος μας βιώσιμο. Αυτό βέβαια κατά το 2020 - και παρά την επιτάχυνση της γενικής και απόλυτης εξαθλίωσης του ελληνικού λαού - δεν πρόκειται να επανέλθει (ως απόκτημα ενός «σισύφειου έργου», καταστρέφοντας εκατομμύρια ζωές για το τίποτα) στα επίπεδα του 2009 όπως οι εδώ αργυρώνητοι Κουίσλιγκ θέλουν να ψευδολογούν ασυστόλως λες και απευθύνονται σε λωτοφάγους απλώς και μόνο για να υπηρετήσουν πιστά την αποικιοκρατική λεηλασία της Ελλάδας. Απεναντίας με το «κούρεμα» και τη συνδρομή του «κουρέματος», το δημόσιο χρέος το 2020 θα ξεπερνά κατά πολύ και αυτό ακόμα το 150% του ΑΕΠ (ποσοστό που βλέπει το ΔΝΤ).


    To (PSI +) αποσκοπεί κατά προτεραιότητα στο να μπλοκάρει την λαϊκή απαίτηση για άρνηση πληρωμής του χρέους και να διασφαλίσει την επαναλαμβανόμενη ανοδική ανακύκληση της υπερχρέωσης και της τοκογλυφικής υποδούλωσης του ελληνικου λαού από την διεθνή και ευρωγερμανική συμμορία των Banksters. Και εξαρχής, εντός του 2012, να ολοκληρώσει το ανεξέλεγκτο σπιράλ θανάτου της ελληνικής οικονομίας-κοινωνίας.


    Η μοναδική διέξοδος υπάρχει στην αποτελεσματική κλιμάκωση των εθνικών λαϊκών αντιστάσεων που θα επιβάλει ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Συγκυβέρνησης και ΧΡΕΟΣΤΑΣΙΟ εδώ και τώρα. Παύση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια για τη μονομερή διαγραφή του τοκογλυφικού δημοσίου χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή