Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

… ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Μου το διηγήθηκε ένας καλός φίλος:
Σε ένα συμπαθητικό καφέ της πόλης μπήκε μια έγκυος μετανάστρια για να πουλήσει στους θαμώνες μπρελόκ ,φακούς τσέπης και άλλα παρόμοια. Κάποια παρέα αγόρασε κάτι από το στοιχειώδες εμπόρευμά της. Μετά από κάμποση ώρα, όταν η παρέα έφευγε, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού σχολίασε ότι οι μετανάστες μας έφεραν στην κατάσταση αυτή με το να μην πληρώνουν φόρους, όπως η πλανόδια έγκυος για το εμπόρευμα της –τρία με πέντε ευρώ το κομμάτι.
Την ίδια στιγμή αυτός είχε ξεχάσει να κόψει απόδειξη….
Όταν του απαντήθηκε ότι δεν φταίνε οι μετανάστες, αλλά η χαμηλή φορολογία και η φοροδιαφυγή των πλουσίων για το χρέος, διερωτήθηκε: « δηλαδή άμα τους δέρνουν στην Αθήνα άνθρωποι του ΛΑΟΣ ή η Χρυσή Αυγή εγώ θα πρέπει να πληρώσω το νοσοκομείο που θα φροντίσει το σπασμένο χέρι τους; Αφού η χώρα δεν μπορεί να θρέψει άλλους..»
Η ανθρωποφαγία μαζί με την έλλειψη στοιχειώδους λογικής ανταμώνουν με την δουλοπρέπεια απέναντι στον ισχυρότερο.
Μούγκα ο πατριώτης για την εκμετάλλευση και την φοροδιαφυγή. Θυμός που κυκλοφορούν μετανάστες και τους σπάνε τα κεφάλια και τα χέρια οι ομοϊδεάτες του και πληρώνει αυτός ως φορολογούμενος τα νοσήλια. Πως να μην θαυμάσω το νήμα της μισάνθρωπης σκέψης. Και τέλος η έπαρση του γκάου: Όποιος είναι ικανός θα ζήσει. Όποιος υποφέρει είναι υπεύθυνος ο ίδιος!
Ο κλαδευτής

5 σχόλια:

  1. χορτασμένος, μαλάκας, και όλα που κάνουν το νέοελληνα ρατσιστή δεν νομίζω ότι θα ξαναπάς εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη ρε παιδιά πρώτη φορά πήγα ,δεν το ήξερα.Και φυσικά δεν θα ξαναπάω.Δε φαίνεται από το σχόλιο;
    κλαδευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικοφιλελεύθερος27 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:22 π.μ.

    Δόξα και τιμή στον φιλελεύθερο πατριώτη καφετζή, όστις κατέρριψε τις ψευδοανθρωπιστικές αρλούμπες των αριστερών, οίτινες το παίζουν xlarge και μάγκες με τα λεφτά των άλλων! Καταλάβετέ το, κορίτσια, θα γίνουμε δυτικό κράτος, θέλετε, δεν θέλετε! Κι όποιου του πέφτουν βαριές τέτοιες "μισάνθρωπες" σκέψεις, ας πάρει το πρώτο βαπόρι για Κούβα, να πάει να βοηθήσει αφιλοκερδώς στις κολλεκτίβες! Σας έχουν & ανάγκη τώρα, που αναγκάστηκαν να απολύσουν 150.000 δημόσιους υπαλλήλους...
    Αει σιχτήρ βραδιάτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή