Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δεύτερο «όχι» από την ΕΕ για συγχρηματοδότηση του φράγματος στον Έβρο


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επανέλαβε σήμερα ότι απορρίπτει το αίτημα των ελληνικών αρχών να συγχρηματοδοτήσει τη δημιουργία φράγματος κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.
Ερωτηθείς σχετικά ο Μικέλε Τσερκόνε, εκπρόσωπος της επιτρόπου για θέματα Μετανάστευσης Σεσίλια Μάλμστρομ, απάντησε ότι τέτοιου είδους μέτρα είναι βραχυπρόθεσμα και δεν συμβάλλουν στην καταπολέμηση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.
Τόνισε δε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και αιτήσεων ασύλου.
Καταλήγοντας, ο κ. Τσερκόνε υπενθύμισε ότι η Επιτροπή έχει συμβάλλει στη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, παρέχοντας 215 εκατ. ευρώ, την περίοδο 2007- 2010. Ανέφερε, επίσης, ότι το 2012 η Ελλάδα θα λάβει άλλα 90 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των τεσσάρων κοινοτικών προγραμμάτων για τη διαχείριση των συνόρων

ΕΔΩ Ο ΕΒΡΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΚΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

4 σχόλια:

  1. κοίταξετε το μαλακα που καμαρώνει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυπνάτε μας έχουν μέσα σε ένα απέραντο στρατόπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΕ δεν έχει λεφτά για φράγματα, τα οποία φυσικά ουδεμία λύση προσφέρουν, αλλά λεφτά για να πληρώνει παχυλούς μισθούς στους συριζαίους των ΜΚΟ, που διευθύνουν και διευκολύνουν τις μεταναστευτικές ροές προς Ελλάδα, έχει και παραέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό, αγαπητοί μου φίλοι, μην έχετε ουδεμία αμφιβολία ότι πρόκειται ποτέ να βγούμε από την ΕΕ και την ευροζώνη. Προσφέρουμε εξαιρετική χρησιμότητα ως πανευρωπαϊκή χαβούζα στους εταίρους μας, με την ευγενική, και με το αζημίωτο πάντοτε, αρωγή των εγχώριων "ανθρωπιστών"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή