Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οκτώ προσαγωγές στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα Συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας σε συμπαράσταση στο ελληνικό πρόβλημα

Οκτώ προσαγωγές στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα
Αθήνα
Οκτώ άτομα προσήχθησαν απο την Αστυνομία λίγο πριν από το μεσημέρι, ενώ συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω απο τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών βασ. Σοφίας και Καραολή Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί προχώρησαν στις προσαγωγές γιατί μία γυναίκα πέταξε εναντίον της πρεσβείας ένα αυγό.

Τη συγκέντρωση έξω απο την πρεσβεία πραγματοποίησαν Γερμανοί της ομάδας «Σβάμπινγκραντ Μπάλλετ», οι οποιοι ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα προς τους Γερμανους πολιτικούς, με το οποίο συμπερίστανται στους Έλληνες και κατηγορούν τη γερμανική κυβέρνηση για τη στάση της στο ελληνικό πρόβλημα.

Στο ψήφισμά τους τα μέλη της ομαδας επισημαίνουν οτι η Ελλάδα «θα γίνει προτεκτοράτο των τεχνοκρατών, με τη γερμανική κυβέρνηση ως τοποτηρητή».

Προσαχθέντες είναι επτά Γερμανοί και ένας Έλληνας ομογενής απο τη Γερμανία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου