Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισε η Σύσκεψη της Παράδοσης της Χώρας



Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν οι πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να ξεκινήσει η σύσκεψη - θρίλερ που αναβλήθηκε πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες και που θα κρίνει το μέλλον όλων μας. Η σύσκεψη ξεκίνησε και με τη συμμετοχή των κ.κ. Βενιζέλου και Κουτρουμάνη, οι οποίοι και θα τους ενημερώσουν.

Πρώτος έφτασε ο Γ.Παπανδρέου, ακολούθησε ο Α.Σαμαράς και τελευταίος έφτασε ο Γ.Καρατζαφέρης. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, λίγο πριν μπει στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε: "Ο χρόνος ως σημείο εκβιασμού από τους δανειστές μας με προβληματίζει ως προς τις βαθιές τους προθέσεις".

Τα μέτρα έφτασαν από νωρίς στα χέρια των κομμάτων αλλά ήταν στα αγγλικά και έτσι ο βαθμός δυσκολίας για την επεξεργασία τους ήταν μεγαλύτερος.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ζήτησε η σύσκεψη να γίνει στις 17.00 αντί για τις 16.00 γιατί το μεταφρασμένο κείμενο από το υπουργείο Εξωτερικών έφτασε στα χέρια του μόλις στις 14.30.
Αν ισχύουν όλα όσα γίνονται γνωστά τα τελευταία λεπτά από τα κομματικά επιτελεία, που έχουν στα χέρια τους το κείμενο της συμφωνίας, και ο ιδιωτικός τομέας θα ζήσει μαύρες μέρες και χρόνια με την μείωση πουα θα αγγίξει όλους τους μισθούς.

Τα βασικά της νέας συμφωνίας είναι μέχρι στιγμής:

- Μείωση 22% στον κατώτατο μισθό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
- Μείωση επικουρικών 15% μεσοσταθμικά από 150 ευρώ και άνω(το ποσοστό παραμένει ακόμα ανοικτό)
- Μείωση 15% στις κύριες συντάξεις των ευγενών ταμείων (ΔΕΗ,ΟΤΕ, Τραπεζών κ.λ.π)
- Άρση μονιμότητας στις ΔΕΚΟ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου
- 15.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ μέσα στο 2012
- Μετενέργεια στο τρίμηνο απο εξάμηνο

1 σχόλιο:

  1. Υπογράφουν τη καταδίκη της κοινωνίας. Δεν ενδιαφέρονται για την πατρίδα όπως λένε, αλλά για τους κυκλους εκείνους διεθνείς και ντόπιους οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να εξαγοράσουν φιλέτα τη χώρα. Για ποια πατρίδα λοιπόν ενδιαφέρονται; Πατρίδα δε θα υπάρχει. Άνθρωποι εξαθλιωμένοι θα κινούνται σα φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή