Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Λίγο πριν...


Αν παρατηρήσετε γύρω σας, στον εργασιακό, φιλικό , οικογενειακό σας κύκλο, στους απλούς δλδ καθημερινούς ανθρώπους, θα δείτε ότι ήδη διαφαίνεται ο ρόλος που θα παίξει ο καθένας στο επερχόμενο γερμανοκρατούμενο καθεστώς.
Υπάρχουν οι "τί να κάνουμε, θα παλέψουμε να επιζήσουμε" που προορίζονται για δοσίλογοι υπηρέτες , οι έξαλλοι "ευρωπαιστές" που φωνάζουν "χέστηκα για την ελλάδα η Ευρώπη είναι η λύση",αυτοί θα καλύψουν τις θέσεις μάχιμων ταγματασφαλιτών,θα εντοπισετε αυτούς που λένε "εγώ τάχω όξω τα λεφτά μου, μακάρι, να αγοράσω ένα σπιτάκι πιο φτηνά" είναι οι επερχόμενοι μαυραγορίτες και λαδάδες.
Υπάρχουν και αυτοί που φωνάζουν δυνατά και ξεκάθαρα ενάντια , ε, αυτοί είναι ολοφάνερο ότι ή θα καταλήξουν σε κάνα μπουντρούμι, ή άστεγοι, ή θα πάρουν τα βουνά.

3 σχόλια:

  1. Πρόκειται για μια «προσωρινή κυβέρνη­ση», αλλά η «ενόχληση θα είναι μόνιμη». Έχουν ξαμοληθεί οι δο­τοί υπουργοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ της Ε.Ε του ΔΝΤ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Παπαδήμ(ι)ο, συνεπικουρούμενοι από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ για να πετύχουν μακρόχρονη παράτα­ση του βίου της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου. Μια κοι­νοβουλευτική χούντα με τα ούλα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. - ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν. Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Ολοι στον αγώνα.

    Να γίνει καθολικό αίτημα του λαού: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για νέα μέτρα. Όχι σε νέα δανειακή σύμβαση. Όχι σε νέα μνημόνια. Να πληρώσει η πλουτοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή