Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΙΟΥ!




ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ

Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι στούς δρόμους απο τώρα! Όχι να περιμένουμε να μας πετάξει το μνημόνιο. Εμάς και τα παιδιά μας! Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουμε. Ας κάνουμε τουλάχιστον κάτι απλόυστερο:

α) Αντιγράψτε (διορθώστε αν δεν συμφωνείτε) την παρακάτω επιστολή και στείλτε την στούς Τσουρή, Μουσουρούλη. Τα mail τους είναι: info@moussouroulis.gr press@moussouroulis.gr elpida.tsouri@gmail.com elpidats@otenet.gr

β) Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Πρός τούς βουλευτές Χίου κ.Τσουρή και κ.Μουσουρούλη.

Αγαπητοί βουλευτές, εδώ και περίπου ένα χρόνο ο λαός της Χίου (όπως και ολόκληρης της χώρας) βρίσκεται σε μία απίστευτη πρέσα. Γνωρίζουμε οτι το γνωρίζετε. Όπως επίσης γνωρίζουμε και ποιοι είναι υπεύθυνοι γιαυτό! Δυστυχώς είστε μεταξύ των υπευθύνων. Με την υπόσχεση οτι θα μας σώζατε και με την δύναμη που σας έδινε η ψήφος της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, καταφέρατε να αφήσετε άνεργους ένα σημαντικό μέρος από αυτούς και να οδηγήσετε στην υποβάθμιση, τη φτώχεια και το κοινωνικό περιθώριο ένα ακόμη σημαντικότερο τμήμα! Πώς; Η μία, ψηφίζοντας το Μνημόνιο 1 ευθέως και ο άλλος δια της τεθλασμένης (ψηφίζοντας τους σημαντικότερους νόμους που απέρρεαν απο αυτό)! Μην ξεχάσετε να περιλάβετε στα βιογραφικά σας οτι επι των ημερών σας, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο νησί μας, γέροντες να ψάχνουν τα σκουπίδια των σούπερ μάρκετ για τροφή! Ας δεχθούμε όμως οτι και σείς σαν άνθρωποι κάνατε λάθος! Δεν ήταν η σωτηρία μας το Μνημόνιο 1! Ας δεχθούμε οτι και σείς, όπως και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι σας, δεν είχατε... προλάβει να το διαβάσετε! Πιστέψατε τους αρχηγούς σας, φοβηθήκατε για τις έδρες σας, δεν καταλάβατε τι βόμβα απασφαλίζατε με την ψήφο σας!

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζεται καν να διαβάσετε! Είδατε με τα μάτια σας τα αποτελέσματα του "light" μνημονίου 1 και μπορείτε να φανταστείτε (χωρίς να χρειαστεί πλούσια φαντασία) τα αποτελέσματα του "πλήρους" μνημονίου 2! Ότι κατάφερε να μείνει όρθιο με το 1, ισοπεδώνεται με το 2! Αν η ευθύνη σας στην ψήφιση του 1 ήταν μεγάλη, τώρα είναι τεράστια! Γιατί τώρα ξέρετε οτι τα Μνημόνια δεν σώζουν τη χώρα απο τη χρεοκοπία. Το μόνο που κάνουν είναι να μεταβάλουν τούς όρους της χρεοκοπίας υπέρ των τοκογλύφων - δανειστών και εις βάρος του λαού. Ελπίζουμε οτι αυτή τη φορά δεν θα γίνετε πειθήνια όργανα των άβουλων αρχηγών σας. Δεν θα μετάσχετε και σείς στον καραγκιόζ μπερντέ της δήθεν διαπραγμάτευσης, των δήθεν αντιρρήσεων των νέων Νενέκων! Οι ευθύνες σας πλέον είναι και προσωπικές!

Επειδή όμως τίποτε δεν είναι σίγουρο. Επειδή για μία ακόμη φορά μπορεί να χρησιμοποιήσετε εναντίον μας, την δήθεν ισχύ που σας δίνει η υπερψήφιση σας στις εκλογές (η νομιμοποίηση της οποίας έχει πάψει να ισχύει απο καιρό όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις). Επειδή δεν θέλουμε να έχετε ουτε το έλάχιστο φύλο συκής όταν θα μας καταδικάζετε, σας δηλώνουμε με αυτή την επιστολή ότι: Καμία εξουσιοδότηση δεν έχετε απο τούς υπογράφοντες για να υπερψηφίσετε το Μνημόνιο 2. Αντιθέτως σας εξουσιοδοτούμε να το καταψηφίσετε!

Εσείς τώρα πράξτε όπως νομίζετε. Αν ψηφίσετε υπέρ θα σας παρακαλούσα να μην μου ξαναμιλήσετε στο δρόμο! Φαντάζομαι και στούς υπόλοιπους συμπατριώτες μας! Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως αντιδρά ο απελπισμένος!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΒΙΡΗΣ

4 σχόλια:

  1. Π.Κ έτσι και αλλιώς τους έχω προγραμμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εγκληματίες, οι άρπαγες, αντί να κρύβονται από προσώπου Γης, έχουν το θράσος να λένε ότι καταβάλλουν «υπεράνθρωπες» προσπάθειες για να μας... σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΜΕ ΘΕΤΕΝΕ ΔΕΘΕΤΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή