Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μέρα Δόξης!



Αγαπητοί
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η πολυήμερη και σκληρή διαπραγμάτευση με τους ξένους εισβολείς, καθώς και η διαδικασία του PSI των ζιζανίων, έλαβαν αμφότερες τέλος σήμερα το μεσημέρι στις 12.05 ακριβώς.
Καταφέραμε μετά από σκληρή μάχη με τη Λερναία Ύδρα των εισβολέων να περιορίσουμε τις απαιτήσεις τους εις όφελος του φτωχού λαού μας, ήτοι να εξοικονομήσουμε περισσότερο χωράφι για σπορά και για παραγωγή ελαιοκάρπου. Απομένει πλέον μονάχα η τυπική διαδικασία της πυράς, εις την οποίαν θα ρίξουμε τα ζιζάνια που κουρεύτηκαν αφού ανήκουν πλέον στην κατηγορία "σκουπίδια".
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και της μάχης που έδωσε το κυβερνητικό επιτελείο είχαμε βεβαίως και απώλειες. Καταρχήν ο υπουργός ανοικονόμητων (βενζινοπρίονο) μπούκωνε σχεδόν κάθε μέρα και ήθελε αρκετή ώρα μέχρι να χωνέψει το βενζινόλαδο και να επανέλθει στην εργασία του σχεδόν ρευόμενος. Κατόπιν, ο υπουργός εργασίας (χειροπρίονο) παραιτήθηκε, έσπασε ηθικά, μην αντέχοντας την κρισιμότητα και την σκληρότητα των πολυήμερων διαπραγματεύσεων και αντικαταστάθηκε με άλλον. Τέλος, ο ηρωικός πρωθυπουργός μας, την τελευταία σχεδόν στιγμή και λίγο πριν κλείσει η διαπραγμάτευση, μπαίνοντας μαινόμενος στο πεδίο της μάχης, ένιωσε έναν από τους ξένους εισβολείς (αγριοβατομουριά) να του αρπάζει τη μύτη, να γραπώνεται από αυτήν και να να μη θέλει να την αφήσει. Ο γενναίος πρωθυπουργός μας όμως, με μια κίνηση κατάφερε να απαγκιστρωθεί και να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον αναιδή εισβολέα. Το τελικό αποτέλεσμα της τελικής σώμα με σώμα μάχης, το βλέπετε στη φωτογραφία κάτωθι.
Αγαπητοί, με μια λέξη, επετύχαμε.
Η πατρίδα εσώθηκε από τη χρεοκοπία την οποίαν μας ετοίμαζαν ύπουλα εδώ και πολλά χρόνια οι ξένοι παράγοντες με στόχο να προσαρτίσουν τα εδάφη μας.
Η 9 Φεβρουαρίου εφεξής θα είναι μέρα εθνικής εορτής
Και του χρόνου
γιάννης μακριδάκης

1 σχόλιο: