Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011


Είναι εκπαιδευμένος .Λέγεται Δεη-φάγος και είναι μπροστά απο τον μετρητή μου.Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει να μείνει μαζί σου για λίγο...

2 σχόλια:

  1. Επικρίσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ από Κομισιόν και Συνήγορο του Πολίτη


    «Υπέρμετρα επαχθές μέτρο» χαρακτήρισε την ενσωμάτωση του τέλους ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού. Παράλληλα, ο ευρωπαίος Επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Έτιγκερ είπε πως η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη καταβολής του τέλους παραβιάζει κοινοτική οδηγία.

    Η Συνήγορος του Πολίτη χαρακτήρισε σήμερα «υπέρμετρα επαχθές μέτρο» το τέλος ακινήτων στα τιμολόγια της ΔΕΗ ενώ και η Κομισιόν χαρακτήρισε παράνομη την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

    Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό το πρωί, η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού χαρακτήρισε το μέτρο της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά «υπέρμετρα επαχθές μέτρο» και τόνισε ότι η καταβολή του τέλους ακινήτων δεν πρέπει να συνδυαστεί με τη διακοπή ηλεκτροδότησης, ειδικά λόγω της σημασίας που έχει το ηλεκτρικό ρεύμα για τη ζωή του ανθρώπου.

    Επιπλέον, ο επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Έτιγκερ ξεκαθάρισε πως η διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περίπτωση μη καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων συνιστά παράβαση κοινοτικής οδηγίας.
    Ο Ευρωπαίος επίτροπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, τονίζει πως η ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το τέλος, αλλά πληρώνει κανονικά το λογαριασμό του ρεύματος.

    Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τους εργαζόμενους στη διεύθυνση πληροφορικών συστημάτων.

    Αυτό σημαίνει ότι οι τεχνικοί πληροφορικής της ΔΕΗ δεν θα επιληφθούν του προβλήματος που έχει προκύψει με το ηλεκτρονικό σύστημα Ερμής, μέσω του οποίου γίνονται συναλλαγές από το διαδίκτυο και τα ΑΤΜ.

    Έτσι, οι καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους πρέπει να προσέρχονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. \

    Ο λαός δεν πρέπει να φοβηθεί τις κυβερνητικές απειλές και εκβιασμούς ούτε να παγιδευτεί στα διάφορα αισχρά κόλπα και ελιγμούς της συγκυβέρνησης με τις τριμελείς επιτροπές και τη δήθεν συμπόνια της για τις ευπαθείς ομάδες. Το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και ο εκβιασμός για το ρεύμα είναι επαίσχυντος και πρέπει να καταργηθεί εδώ και τώρα για όλους. Αυτό μπορεί να τους το επιβάλει μόνο η μαζική λαϊκή άρνηση πληρωμής του, η λαϊκή αγωνιστική δράση, η οργάνωση και αλληλεγγύη σε κάθε λαϊκή γειτονιά και συνοικία.

    Η συγκυβέρνηση και η ΕΕ είναι παντελώς αναίσθητοι στο δράμα της λαϊκής οικογένειας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προστατευτούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και να πληρώσει ο λαός το κόστος της κρίσης και της χρεοκοπίας.

    Η συγκυβέρνηση πρέπει να τιμωρηθεί από το λαό, γιατί εκβιάζει τις λαϊκές οικογένειες, που πλήττονται από την ανεργία, τις δραστικές περικοπές των μισθών και των συντάξεων, την ακρίβεια και τη βαριά φορολογία, με διακοπή του ρεύματος. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί για όλες τις οικογένειες και ιδιαίτερα αυτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή