Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Φακελάκι για να του επανασυνδεσει το ρεύμα!

Συνέβη και αυτό!
 Επ' αυτοφώρω συνελήφθη στη Χίο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας που είναι υπεύθυνη για να κόβει το ρεύμα, να παίρνει φακελάκι 500 ευρώ από πολίτη προκειμένου να του επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι του.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε πολίτης, ο υπάλληλος τον πλησίασε, επειδή είχε κοπεί το ρεύμα του. Εκείνος είχε συγκεντρώσει 1.000 ευρώ για να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να επανασυνδέσει την ηλεκτροδότηση, αλλά ο υπάλληλος του πρότεινε να δώσει στον ίδιο 500 ευρώ για να του κάνει την επανασύνδεση παρανόμως.
Ο καταναλωτής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προσημείωσαν χαρτονομίσματα αξίας 500 ευρώ, τα οποία ακολούθως, ο καταγγέλων έδωσε στον υπάλληλο της εταιρείας, που συνέδεσε ξανά το ρεύμα. Αμέσως συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν επάνω του τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής ρεύματος.
Από τη πλευρά του, ο κατηγορούμενος, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι συνέδεσε το ρεύμα παράνομα για λίγες ώρες, για ανθρωπιστικούς λόγους και ότι πήρε τα χρήματα για να τα καταθέσει στη ΔΕΗ την επομένη, τακτική που όπως υποστήριξε ακολουθείται σε πολλές περιπτώσεις, όταν έχουν κλείσει τα ταμεία της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου