Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Για την αυριανή παρέλαση


Πολεμικό σχέδιο ετοιμάζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χίου με αφορμή την επέτειο από την απελευθέρωση της Χίου την 11Νοεμβριου, η Αστυνομία θέλει να προλάβει τα προηγούμενα έκτροπα της 28ηΟκτώβριου όπου μερίδα διαδηλωτών μπήκε στον δρόμο και εμπόδισε την παρέλαση μέχρι να κατέβουν οι επίσημοι.
Οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας που έχουν αναλάβει το θέμα δέχονται αρκετές εισηγήσεις για τον τρόπο με τον όποιο θα ‘’απωθήσουν’’ τους διαδηλωτές.
Υπάρχει φημολογία για τοποθέτηση κικλιδωμάτων μπροστά από το Δημαρχιακό μέγαρο και πίσω από αυτά να τοποθετηθούν διαδηλωτές ένα σενάριο το όποιο συμφώνα με τις πληροφορίες μας δεν φαίνεται να εγκρίνεται.
Το άλλο σενάριο και πιο επικρατέστερο είναι οι διαδηλωτές να τοποθετηθούν μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο με διακριτική αστυνομική παρουσία αλλά σε περίπτωση που θα επιχειρηθεί από τους διαμαρτυρόμενους να διακόψουν την παρέλαση θα υπάρξει επέμβαση αστυνομικών με εξοπλισμό των ΜΑΤ ( οι Χιώτες πήραν ένα δείγμα από την παρουσία τους σε αγώνα πόλο), αυτό που δεν θέλει η Αστυνομία είναι να αμαυρωθεί η επέτειο, επίσης επειδή είναι μέρα που γιορτάζει η Χίος ότι και να γίνει θα είναι θέμα στα ΜΜΕ της Αθήνας.
πηγη: http://newschios2.blogspot.com/2011/11/blog-post_3503.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου