Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εδώ νεκροτομείο …


Εδώ Πολυτεχνείο.
Εδώ Πολυτεχνείο
Παραφουσκωμένοι σκατόσακοι, φραγκομπουκωμένοι εισοδηματίες, αυτοί που γελάνε πρόστυχα στα μούτρα μας από τα πειρατικά κανάλια των εργολάβων που μπάζωσαν το μνήμη μας με μεσημεριανάδικα και τσοντοπαράθυρα.  Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Κλασομπανιέρες, “αυτοεξόριστοι”, αντιστασιακοί των σαλονιών, διασπαταλιστές πατρικών περιουσιών, αυτοί που αγόρασαν τα ρούχα των νεκρών και μεταμφιέστηκαν σε οσιομάρτυρες στο παρδαλό καρναβάλι των εδράνων. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Κλωνοποιημένοι οσφυοκάμπτες, αναρριχητικά παράσιτα που φύτρωσαν στην κοπριά της μεταπολίτευσης, αυτοί που τυλίχτηκαν στο σκουριασμένο κουφάρι του τανκ και ανέβηκαν αθόρυβα στον ιστό της κομματικής σημαίας. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Ελεεινοί τυχοδιώκτες, αυτοί που έλιωσαν την αιματοβαμμένη πύλη και χύτευσαν με αυτή, στα μέτρα τους, τα αστραφτερά κουστούμια της εξουσίας, αυτοί που υφάνανε τις γραβάτες τους από τις γάζες των βασανισμένων παιδιών. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Άεργοι τεμπέλιδες, ανεπαρκείς αγύρτες, αυτοί που εξαργύρωσαν τα υπεξαιρεμένα παράσημα των ανώνυμων αγωνιστών στα πολιτικά ενεχυροδανειστήρια, αυτοί που έγιναν πρίγκιπες της παράκτιας εταιρικής ασυλίας, αυτοί που έκαναν το αίμα μας νερό και γέμισαν τις αυθαίρετες πισίνες τους. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Πράκτορες και ξεπουλημένοι ρουφιάνοι, φερέφωνα των αγορών, υπαλληλίσκοι των τραπεζών, μαυραγορίτες της “δημοκρατίας”, αυτοί που απαλλοτρίωσαν ιδέες, έκαψαν γη, έσπειραν mall και έκαναν το πικρό ψωμί μας ακριβό πατεσπάνι τους. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Λιγούρηδες μιζαδόροι, γριές πουτάνες της τεχνοκρατίας, αριθμολάγνοι λογιστές της μιζέριας, πολυσπουδαγμένοι αμόρφωτοι της θεωρίας, αυτοί που αυτοχρίστηκαν σοφοί και  έκαναν την παιδεία προϊόν πολυτελείας και τη μιζέρια δωρεάν παροχή. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Χουντόσποροι, πνευματικά καθυστεριμένοι ρατσιστές, ανέραστοι πατριδολόγοι, θρασύδειλα κουτσαβάκια με προσωπικές φρουρές και φουσκωτούς ακόλουθους, λιγδωμένοι τρόφιμοι του κυνοβουλίου, ψευτοοικολόγοι της βαθιάς τσέπης, αυτοί που έβαλαν την ελευθερία στο κρεβάτι του Προκρούστη και την προσάρμοσαν στο αμελητέο ανάστημά τους. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο
Έμποροι των ανθρωπίνων ελπίδων, τυμβωρύχοι, χασάπηδες, επαγγελματίες ανάλγητοι ανατόμοι, αυτοί που ξεσπλαχνίσαν ότι απέμεινε από το όνειρο, αυτοί που συνεχίζουν να κόβουν βαθιά χωρίς αναισθητικό, αυτοί που θα ξεπουλήσουν ότι απέμεινε, αυτοί που θα ταριχεύσουν στο τέλος το πτώμα και θα το κάνουν θυρεό σε κάποιο νέο κόμμα. Ναι αυτοί είναι εδώ.
Εδώ Πολυτεχνείο.
Εσύ δεν είσαι πουθενά.
Εδώ νεκροτομείο, είσαι νεκρός. Αιτία θανάτου : υπερβολική δόση απάθειας …
Mind the Gap
http://wp.me/p1pa1c-efh

4 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LLZfUIO4-zo#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε κάνω λάθος στις φοτωγραφίες στο 1:21 αριστερά και στο 1:23 δεξιά είναι ο σημερινός υπουργός προφυλάκισης του πολίτη και τελευταίος πρόεδρος της ΕΦΕΕ Χρήστος Παπουτσής.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=mvPmaMCN6U8&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΙΝΑΜΕ ΡEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή