Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τσίπρας: Δεν είναι ανίκανοι στο Eurogroup, είναι κυνικοί γκάνκστερ




«Δεν είναι ανίκανοι στο Eurogoup, είναι κυνικοί γκανκστερ», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη Τύπου εξαπολύοντας επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με την απόφαση για την Κύπρο.
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στον κυπριακό λαό και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα «δεν έχει τολμήσει να ψελλίσει ούτε μία κουβέντα για το ‘Όχι’ των Κυπρίων».

Κατηγόρησε επίσης τον Γιάννη Στουρνάρα ότι συμπεριφέρθηκε χειρότερα και από τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε προτείνοντας στους Κυπρίους να υποκύψουν στον εκβιασμό και μάλιστα εντός επομένων ωρών. «Χθες στην Βουλή είπε ανοησίες απεύχεται να επιτύχει η διαπραγμάτευση των Κυπρίων», γεγονός που όπως είπε είναι «ντροπή και όνειδος» τόνισε.

«Το όχι των Κυπρίων είναι το όχι όλων των λαών της Ευρώπης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και έκανε λόγο για αμήχανη στάση της κυβέρνησης. Παράλληλα διερωτήθηκε «τι ποτά πίνουν όταν γράφουν στο διαδίκτυο πως η κυπριακή βουλή
απέρριψε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-eurogroup-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου