Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θέατρο του παραλόγου! Το SMS για το χαράτσι στα ακίνητα φτάνει σε άλλους παραλήπτες - Σε αδιέξοδο χιλιάδες φορολογούμενοι

Σε λάθος παραλήπτη αντί για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών καταλήγουν πολλά sms φορολογουμένων με τα οποία ζητούν είτε να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων, είτε να φορολογηθούν με τον χαμηλό συντελεστή 0,5 ευρώ το τ.μ. επειδή ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες φορολογούμενων που προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση.

Μόνο και μόνο αυτή η είδηση είναι αρκετή για να δείξει τον απίστευτο πανικό στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση που μπροστά στο να γεμίσει τα κρατικά ταμεία κάνει τη μία τσαπατσουλιά πάνω στην άλλη.

Ο λόγος είναι ο λάθος τρόπος καταγραφής των στοιχείων τους στο sms σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τον ίδιο πενταψήφιο αριθμό για τη λήψη μηνυμάτων κατέχουν άλλοι δύο συνδρομητές. Το θέμα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισής του ενδεχομένως με νέες οδηγίες προς τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο ιστολόγιο μας ένας παραλήπτης έλαβε με sms συνταγή για ντολμαδάκια γιαλαντζί μιά κυρία δε, έλαβε στο κινητό της το sms που είχε στείλει ο σύζυγός της στην ερωμένη του

1 σχόλιο: