Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Να μας γράφεις

Την αποχώρηση του ίδιου και της οικογένειάς του, έπειτά από 32 χρόνια, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα.
Ο κ. Βαρδινογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Να βγούμε από τον Παναθηναϊκό. Αποχωρούμε άμεσα. Παραδίδουμε τις μετοχές σε πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο».
«Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία για να αναλάβουν την επόμενη μέρα. Αυτό αφήνει ελεύθερο το πεδίο για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει οι προτάσεις να κατατεθούν εγγράφως. Ο Ερασιτέχνης είναι υπό διοίκηση Πρωτοδικείου και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιο βάρος. Αν ο Ερασιτέχνης έχει τη δυνατότητα, δεν έχουμε πρόβλημα. Μετά από 32 χρόνια θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να πορευτεί χωρίς την οικογένεια του Βαρδινογιάννη», σημείωσε.

Η περίπτωση να χαρακτηρισθεί ο ιστορικός σύλλογος καρκινοπαθής και να συγχωνευτεί με τον σύλλογο της πρέσβειρας μητέρας κας Μαριάννας απερρίφθη ως αναποτελεσματική διότι η κατάσταση της ομάδας είναι μη αναστρέψιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου