Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

...το κάγκελο


Τα νεύρα των βουλευτών δεν είναι πολύ καλά τελευταία και αυτό φαίνεται από τα απανωτά περιστατικά που έχουμε στο κοινοβούλιο μέσα σε 24 ώρες. Το τελευταίο ήταν η οργισμένη αντίδραση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν είδε μπροστά του τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη ο οποίος αποκάλεσε χθες τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, γομάρια.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…

Το άγριο επεισόδιο συνέβη νωρίς το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Βουλής. Εξεράγη ο Νίκος Τσώνης όταν είδε τον κ. Ροντούλη μπροστά του και του επετέθη για τη χθεσινό χαρακτηρισμό «γομάρια» προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας του πως την ώρα που ο πολιτικός κόσμος είναι στο στόχαστρο δεν μπορεί να μιλά με αυτό τον τρόπο.
Τα πνεύματα άναψαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην πιαστούν στα χέρια οι δύο άντρες.

Στο εντευκτήριο ήταν οι κύριοι Τσώνης και Γιουματζίδης και εκείνη την ώρα μπήκε ο Αστέριςο Ροντούλης και άλλοι 2 βουλευτές.
Τότε σύμφωνα με πληροφορίες σηκώθηκε από την θέση του ο κ. Τσώνης και είπε στον κ. Ροντούλη: "Είσαι γομάρι, εμείς παλεύουμε για την κοινωνία, αντε γα......, όπου σε βρίσκω θα σε πηδ.... θα σε πλακώσω στο ξύλο."

Στην μέση σε ρόλο πυροσβέστη μπήκαν οι κύριοι Νιώτης, Θ.Οικονόμου, Μαρκάκης και Κολοκοτρώνης.

"Μας προσβάλλεις όλους, προσβάλλεις τις οικογένειές μας", είπε στο τέλος ο κ.Τσώνης.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Ο κ. Ροντούλης μιλώντας στη Βουλή δήλωσε πως ανακαλεί την παλαιότερη δήλωσή του που είχε αποκαλέσει τα μέλη της κυβέρνησης “ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες” και αντί αυτής προχωράει σε μία καινούρια δήλωση.
“Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια” ήταν η νέα δήλωση του κ. Ροντούλη κατά της κυβέρνησης.

το καταπληκτικό είναι ότι τους είπε ψεύτες και απατεώνες αλλά θύμωσαν για το γομάρια!
κανονικά θα έπρεπε να θυμώσουν τα γαιδούρια και να σας πάρουν με τις κλωτσιές όλους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου