Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στρατόπεδο των ΜΑΤ η ΔΕΘ

Σε στρατόπεδο των ΜΑΤ έχει μετατραπέι η ΔΕΘ καθώς κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν κατακλύσει το κεντρικό της χώρος αλλά και άλλες βρίσκονται διάσπαρτα στα περίξ του κέντρου. Το πάρκινγκ στην οδό Αγγελάκη έχει ήδη κλείσει καθώς συνιστά βασικό ορμητήριο της ΕΛΑΣ. Μάλιστα αυτή την στιγμή άνδρες της αστυνομίας μεταφέρουν από φορτηγά της ΕΛΑΣ δυο φράχτες πλέξιγκλας στο χώρο της ΔΕΘ οι οποίοι θα τοποθετηθούν περιμετρικά. Χημικές τουαλέτες έχουν στηθεί ακόμη στα σημεία όπου θα γίνουν τα μπλόκα της αστυνομίας ενώ πριν λίγη ώρα φορτηγά της ΕΛΑΣ άδειασαν κούτες με άγνωστο περιεχόμενο (;) μέσα στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.
Το κλίμα τρομοκρατίας εντείνεται με ραγδαίους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη αν αναλογιστεί ότι κάθε μέρα μεταφέρονται όλο και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη ενώ ορδές δικυκλιστών κάνουν επιδεικτικές περιπολίες στις κεντρικές λεωφόρους χωρίς λόγο.
Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί προβλέπεται να μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη καθώς και το όχημα εκτόξευσης νερού "Αίαντας".
Ο Δήμαρχος Μπουτάρης θα μαζέψει όλους τους κάδους απορριμάτων για να μην χρησιμεύσουν σαν οδοφράγματα και η αστυνομία σκοπεύει να φυλά όλα τα υλικά οικοδομών υπό ανέγερση για να μην χρησιμοποιηθούν σαν πολεμοφόδια!
Κάποιος έχει κλάσει μέντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου