Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Άει σιχτίρι


προσπαθω κι εγώ να γελάσω με το γελοίο κουλούρι με το βαμμένο μάτι
δεν μπορώ
μια οργή μού ρχεται σαν εμετός, μια ξυνίλα
αυτή είναι η κοινωνία που στήθηκε 30 χρόνια τώρα, αυτός ο αμόρφωτος κλανόμαγκας με τη γυαλιστερή μερσεντές που παριστάνει το λαικό χωρίς να έχει ούτε τσίπα, ούτε μπέσα, οι σιχαμεροί που αναρριχήθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρώγοντας ό,τι πετούσε, ό,τι κολυμπούσε γύρω τους θεωρώντας το αναφαίρετο δικαίωμα τους.
Συμπαραστάτες των κουλούρηδων και μιμητές τους η μισή τουλάχιστον ελληνική κοινωνία που έκανε ακριβώς το ίδιο και υπάρχει ακόμα , χτυπιέται σα το φίδι προσπαθώντας να γλυτώσει, τρώγοντας τους διπλανούς και στήνοντας κώλο, όχι μονο τον δικό τους κώλο, τον ξεσκισμένο, αλλά τον κώλο όλων μας.
Αν είναι να ψοφήσω εγώ για να ψοφήσουν κι αυτοί , χαλάλι
Αξίζει η θυσία.
Στάχτη και μπούρμπερη
(αριστερά με το μπλε μπουφάν κλασικός εκπρόσωπος των κουλούρηδων και άλλων κουλουρτζήδων γλειφοκώληδων της εξουσίας, δεξιά μπράβος που πληρώνουμε εμείς)

2 σχόλια:

  1. το χειροτερο απ ολα ειναι οτι αυτο το πραμα διετελεσε υπουργος.Γαμω το φελεκι μου.Κι υστερα ψαχνομαστε τι μας εχει συμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος! Άξιος! Κακώς θεωρούσα τον Πρωτόπαπα ως την επιτομή του ΠΑΣΟΚ. Δίπλα στο λήμμα ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρχει η φωτογραφία του Mr Eyeliner: ένα τίποτα που νόμισε ότι έγινε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή