Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Αυτά είναι όσα χαρακτηρίζουν τη δημοτική Αρχή Χίου και τον ίδιο το Δήμαρχο.

Στην αρχή κάτω από την πίεση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του κινήματος που οργανώθηκε μετά από τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΧ στο Βροντάδο , στη Λαγκάδα και σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου μας, άρχισαν να συζητούν για κατάργηση του ειδικού τέλους, για αναπροσαρμογή των λογαριασμών μέχρι και για μελέτη που θα ανάθεταν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να αποφανθεί για το τι θα γίνει με την ΔΕΥΑΧ, αν δηλαδή θα μετατραπεί σε υπηρεσία ύδρευσης του δήμου ή αν θα μείνει ως έχει, χωρίς όμως το ειδικό τέλος.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια πολύ σύντομα αποκαλύφτηκαν με τους νέους υποτίθεται λογαριασμούς της ΔΕΥΑΧ που στο Βροντάδο, στη Χίο και αλλού κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος έχοντας στείλει σε πολύτεκνους , άνεργους και σε πολλές άλλες περιπτώσεις λογαριασμούς της τάξης των 200, 300 και 600 ευρώ.
Γενικά διατηρείται το χαράτσι του ειδικού τέλους που θα το καταργούσαν υποτίθεται και διατηρείται η ξετσιπωσιά του διπλού ΦΠΑ πάνω και στο χαράτσι.
Αποδεικνύονται πολλαπλά επικίνδυνοι για το λαϊκό εισόδημα που χτυπιέται ανεπανόρθωτα από την ανάλγητη πολιτική του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, που με τη στήριξη της ΕΕ και της Τρόικας τσαλαπατούν και εξαθλιώνουν τη ζωή μας.
Πεισματικά αρνήθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που και η παράταξή μας έβαλε ξανά το ζήτημα για τις περιπτώσεις των υπέρογκων λογαριασμών να παρθεί συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ ,που θα δεσμεύει τη διοίκηση της ΔΕΥΑΧ για ανάκληση εκείνων των λογαριασμών που είναι μια από τα ίδια και αρκέστηκαν σε διαβεβαιώσεις ότι θα τα ρυθμίσουν μετά από προσφυγή των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Εταιρείας.

Καμιά εμπιστοσύνη σ’ αυτή τη δημοτική αρχή! Μας εμπαίζουν!

Τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι αυτή του αγώνα και της κινητοποίησης!

Καλούμε όσους από τους δημότες μας που έχουν τους ίδιους και πάλι υπέρογκους λογαριασμούς να μην πληρώσουν δεκάρα τσακιστή!

Να απαιτήσουν άμεσα την ανάκλησή τους και τη διόρθωση σε αυτούς που πλήρωναν πριν!

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ:
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ , ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
  • ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ , ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ

3 σχόλια: