Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο σουρεαλιστής της πολιτικής μας ζωής.



Σε μιά απολύτως σουρεαλιστική ομιλία που κράτησε 78 λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου εξέθεσε εκ νέου τις ίδιες και σταθερά επαναλαμβανόμενες απόψεις του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο.
Αντιπολιτευόμενος τον εαυτό του αλλά και πεπεισμένος για την ορθότητα των ενεργειών του στα 2 χρόνια της πρωθυπουργίας του κατέληξε , μετά από διαρκή λεκτικό βασανισμό των ακροατών αλλά και των τηλεθεατών που άντεξαν στην πρότασή του για εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση τον Μάρτιο (ελπίζουμε να εννοούσε του 2012).
Ευρισκόμενος φανερά, όπως πάντα, εκτός τόπου και χρόνου, διεκδίκησε (!) τις δάφνες του επιτυχημένου έργου της τελευταίας διετίας κατηγορώντας την ΝΔ. για τα δεινά της χώρας.
"Να βγάλετε για λίγα λεπτά από το μυαλό σας τα χρονοδιαγράμματα, τις αντιθέσεις, τις προσωπικές φιλοδοξίες και να ακούσετε έναν άνθρωπο, που μέσα σε μία διετία τόσο πυκνή όσο μία δεκαετία, τα έζησε όλα", τόνισε.
"Όποια κι αν είναι η κριτική σε μένα, άλλοτε δίκαιη και άλλοτε άδικη, ξέρω πώς είναι να γυρνάς τον κόσμο για να πείσεις ότι η πατρίδα σου είναι ικανή για εμπιστοσύνη, τι θα πει μοναξιά βαθιά, να παλεύεις μόνος σου σε ένα πολιτικό σύστημα που μέχρι πολύ πρόσφατα κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και με μία βολεμένη ολιγαρκία, δεν ήθελε να αλλάξει τίποτα στον τόπο", πρόσθεσε.
"Για όλα όσα έζησα και ξέρω από πρώτο χέρι, δεν μετανιώνω, αλλά είμαι περήφανος που έδωσα αυτήν τη μάχη σε όλα τα μέτωπα", είπε χαρακτηριστικά.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χειροκροτήθηκε χλιαρά και το τέλος το χειροκρότημα ήταν θυελλώδες λόγω της διάχυτης ανακούφισης που τελείωσε.
Ελπίζουμε να μην ταλαιπωρήσει εκ νέου ούτε τ΄αυτιά ούτε τη ζωή μας.

(σημ. συντ. έκανε περί τα 76 σαρδάμ, 23 παρατονισμούς λέξεων, 54 φορές συντακτικά λάθη και 20 φορές έβαλε λάθος το κόμμα )

9 σχόλια:

  1. Η τηλεοραση μου χαλασε: δειχνει τον gap δυο χρονια πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mετα την εμπνευσμένη ομιλία ΓΑΠ υποβαθμίστηκε η νοημοσύνη σε κατηγορία τζανκ

      Διαγραφή
  2. το ζωντανό κοινό του ΓΑΠ είναι η πλέμπα της Ελληνικής Κοινωνίας,θαυμάστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βουλευτές, επαγγελματίες-τρόμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι εκπροσωποι του στη Χιο πως σας φαινονται;Ειναι αρκουντως σοσιαλμαρξιστες οπως ο ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα τα καθίκια έχουν το ίδιο κόμμα

      Διαγραφή
    2. δεν υπάρχει πασόκος δικτυωμένος που να μην τα έχει πιάσει με διαφορους τροπους ειδικά στη χίο

      Διαγραφή
  5. Είναι επικίνδυνο να είσαι ειλικρινής εκτός αν είσαι και ηλίθιος Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργάκη σε ποιά χώρα ζεις???...και ποιά χωρα εσωσες αγόρι μου??? Την Ελλάδα σίγουρα ΟΧΙ...την διέλυσες και εξαθλίωσες τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όπου ταξίδευες τους ξεφτίλιζες. Καλά θα κανεις εσύ και ο γελοίος θίασος που σε περιτριγυρίζει να κάνετε μια βόλτα στην Ελλάδα (αν μπορείτε χωρίς μεταμφίεση...) να δείτε τα κατορθώματα σας. Πάίξε με το παπάκι σου (αυτό που σου χαρίσανε) και ΟΧΙ με το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή