Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

·        ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
·        ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
·        ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΨΑΡΑ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ,  ΑΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ)
Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο ένα δημόσιο αγαθό που πρέπει να απολαμβάνουμε                                     όλοι χωρίς  να μεσολαβεί η αγορά και το κέρδος .Δεν είναι μόνο η  πλήρης εμπορευματοποίηση της ενημέρωσης και η φίμωση της κριτικής προς την εξουσία  που  αν  το πραξικόπημα πετύχει θα καταστεί μόνιμο φαινόμενο. Δεν είναι μόνο η πλήρης επικράτηση   των τηλεσκουπιδιών που θα προσφέρουν  οι ιδιώτες  αντί της ψυχαγωγίας  και του πολιτισμού που προσφέρει η ΕΡΤ.                                                                                                                                       Είναι η πλήρης επικράτηση του αυταρχικού ιδεολογικού μονόλογου της εξουσίας που θα μας προσβάλλει. Η απουσία κάθε κριτικής στην εξουσία που θα μας ταπεινώνει. Η φωνή των μεγάλων φοροφυγάδων, των διαπλεκομένων  μεγαλοεργολάβων, των εξωφρενικών φοροφυγάδων που  θα  επικρατεί μέσα από τα κανάλια τους διαμορφώνοντας αντιλήψεις, αποκοιμίζοντας συνειδήσεις, σπέρνοντας το μίσος, διδάσκοντας την γελοιότητα  και την αμορφωσιά σαν αξία. Ο εκφασισμός της κοινωνίας θα προχωρήσει αποφασιστικά εάν οι παραπάνω κυριαρχήσουν.                                                                                                                                       Η δημόσια ραδιοτηλεόραση ,η ΕΡΤ, είναι αποφασιστικό  βήμα δημοκρατίαςΕίναι   το μόνο μαζικό μέσον  επικοινωνίας που μπορεί να είναι ανεξάρτητο από τα συμφέροντα των ισχυρών. Είναι το μόνο βήμα στο οποίο μπορούν να μιλήσουν οι  καθαρές πολιτικές φωνές και οι  κοινωνικές δυνάμεις  που μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Οι άνθρωποι της εργασίας και της ανεργίας. Γι αυτό υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει  η μεγάλη στήριξη ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην σωτηρία της.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.                                                                                                                                                     ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ  8 ΑΠΟΨΕ    

                          ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου