Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Έκτακτο: Φωτιά στο Νήσος Μύκονος

Νήσος Μύκονος
Σε μια είδηση -επι του πιεστηρίου- για το Νήσος Μύκονος, όπου σύμφωνα με το Υπ.Ναυτιλίας έχει εκδηλωθεί φωτιά στο τμήμα της τσιμινιέρας του πλοίου.
Το πλοίο είχε σαλπάρει για το λιμάνι του Καρλοβάσου και η θέση του είναι μεταξύ Σάμου και Ικαρίας, το πλοίο συνεχίζει για Σάμο, ενώ στη περιοχή σπεύδει το Λιμενικό. Γύρω από το πλοίο υπάρχουν και άλλα πλεούμενα που βρισκόνται στη περιοχή για βοήθεια του πλοίου.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες όλοι επιβάτες, περίπου 250, και το πλήρωμα είναι εκτός κινδύνου.
Νέα ενημέρωση
Οι επιβάτες έχουν φορέσει τα σωσίβια τους ενώ την εστία της πυρκαγιάς το πλήρωμα την έχει υπο έλεγχο, οι καπνοί είναι πολύ πυκνοί και έχουν δημιουργήσει αποπνυκτική ατμόσφαιρα ενώ ο καπνος φαίνεται από τον Εύδηλο. Το πλοίο είναι για την ώρα σταματημένο.Ενώ αναμένουμε για νεότερα και από το Υπουργείο Ναυτιλίας.
Ικαριακή Ραδιοφωνία 92.8fm – ikariaki.gr

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:(17:50)
Η Φωτιά ξέσπασε ανάμεσα στην τσιμινιέρα και το μηχανοστάσιο. Αμέσως το πλήρωμα έκλεισε τις υδατοστεγείς πόρτες και έθεσε εκτός τις μηχανές.. Το πλήρωμα ρίχνει νερό με όποια μέσα υπάρχει.. Η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο. Το πλοίο βρίσκεται 7 ναυτικά μίλια από την Σάμο. Οι επιβάτες περιμένουν με τα σωσίβια στο πλοίο. Εν αναμονή εάν το πλοίο θα φτάσει αυτοδύναμο η ρυμουλκούμενο.... Η φωτιά δεν εμπνέει ανησυχία..! Στο Καρλόβασι 7 πυροσβεστικά και 1 ρυμουλκο ετοιμο εαν χρειαστει να παει και να φερει το πλοιο στο Καρλοβασι..

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΡΑ(αυτό που θέλετε να λουκετάρετε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου