Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση: Η Χίος στα χρόνια της κρίσης.




Καφενείο της Αγοράς.10/11/2012
Εκδήλωση με ομιλητές τον Γιάννη Μακριδάκη και τον Τέλη Τύμπα (συντονιστής ο Α.Μιχαηλίδης) για τις κρίσεις που πέρασε και επέζησε η Χίος στα 100 χρόνια της ενσωμάτωσής της στο ελληνικό κράτος.
Ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο να μαζεύεται τόσος κόσμος για να μιλήσει για Ιστορία και όχι για Εθνική Μυθολογία.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε με επιστολή του στον Πρόεδρο του κόμματος ο Κυριάκος Καρράς.
    Το παλιό στέλεχος, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας νεολαίας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και διευθυντής στο γραφείο της βουλευτή Ελπίδας Τσουρή, μας τόνισε ότι αποχωρεί και παράλληλα προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να δούμε από ποσα κόμματα -μαγαζιά θα περάσου η ξεφτίλες

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ο Καρράς μπορεί να λέει και να θέλει.Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι σαν τα μαγαζάκια που ήξερες και έκανες συναλλαγές Ανώνυμε των 2.33.Μην κρίνεις με βάση την δικιά σου πελατειακή λογική.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    Και αν κρίνω από το υφάκι σου,θα μας χτυπήσεις την πόρτα για να αναπτύξεις πελατειακή σχέση.Λάθος και περιττός κόπος!
    ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ,ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ θα έχετε πρόβλημα με εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ρωτήστε τον ίδιο το Λαμόγιο Καρρά από ποτε είχε να και φορολογική δήλωση εάν δεν ξέρετε από 2002 και τον φουκαρά που δεν είχε να πλήρωση το φόρο εισοδήματος τον έβαζαν μέσα ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ και μαθήματα ηθικής πολιτικής δεν μπορείς να μου κανεις

      Διαγραφή
    2. Και ποιος είναι Ο Καρράς ρε ένα κοινός απατεώνας αυτός δεν εκτελούσε τις εντολές τις Ελπίδας? ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  3. Aς κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καμιά έρευνα πριν πάρει όλους τους μετανοημένους πασόκους στο κόμμα του, όμως. Ειλικρινά το σκέφτομαι αν θα ξαναψηφίσω Συριζα, αν δω κανέναν ακόμη πασόκο μέσα. Για να μην πω ότι είδη έχω αποφασίσει. Οι πρώην πασόκοι να μείνουν να βλέπουν τα χάλια τους ΑΣΤΕΓΟΙ! Μέχρι τουλάχιστον να δοθεί δικαιοσύνη και να ξεκαθαρίσουν τα πρόσωπα το ποιόν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε των 12.05,καποιοι πρεπει να γραφτουν στον ΣΥΡΙΖΑ.γιαυτο γραψου εσυ για να εχεις και λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον κύριο Καρά δεν θα αναφερθώ γιατί είναι οφθαλμοφανής η πολιτική του διαδρομή. Δεν είναι μόνο ο Καράς κύριοι.
    Τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενα κυρίως από το ΕΚΧ, (χώρος που γνωρίζω πολύ καλά) εκλέχτηκαν στο ΔΣ μετά από υπόδειξη της Τσουρή. Οι άνθρωποι αυτοί σε κοινές συνεδριάσεις με άλλους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και την Τσουρή αποφάσιζαν για τις διοικήσεις του ΕΚΧ της ΑΔΕΔΥ και πρωτοστατούσαν στους χώρους τους για την εκλογή της Ελπίδας. Η πραγματοποίηση ρουσφετιών με αποστολή σημειωμάτων έδινε και έπαιρνε. Δεν σας προβληματίζει ότι άνθρωποι με μηδέν πολιτική και κοινωνική δράση έγιναν πρόεδροι πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων ;
    Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ γέμισε νερό και ξεπλένει αμαρτίες των πιο μαύρων στελεχών και πολιτικων φιλων της Τσουρή και του Κοτσακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή