Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Φυγάδευσαν τον Βενιζέλο από την Τράπεζα Ελλάδος
Σε περικύκλωση του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας έχουν προχωρήσει δεκάδες ιδιώτες - μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το "κούρεμα" των ομολόγων τους, εν όψει της προγραμματισμένης για τις 18.00 συνάντησης του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.
Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτίριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.
Η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε. Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση θα παρίστατο και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.
Πώς σχολίασε το περιστατικό το ΠΑΣΟΚ
Για μικρή ομάδα "αγανακτισμένων" ομολογιούχων που παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, σήμερα το απόγευμα, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με το διοικητή και στελέχη της Τράπεζας, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.
Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι "η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία".
"Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι "αγανακτισμένοι" ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ' επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους", σημειώνεται.
"Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί", καταλήγει η ανακοίνωση.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/fygadeysan_ton_venizelo_apo_thn_trapeza_ellados.2010395.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου