Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πολίτες και Ανεμογεννήτριες :για την κα Λύκου


Λύκου Περιφερειακό from Πρωτοβουλία on Vimeo.



                                   Δελτίο Τύπου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η περιφερειακή σύμβουλος κυρία Λύκου δήλωσε ότι είχε εξουσιοδότηση να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου υπέρ της αδειοδότησης Iberdrola-Ρόκα.

Το σχετικό βίντεο από τη συνεδρίαση είναι διαθέσιμο σε όλους. Επειδή τέτοια απόφαση δεν υπήρχε, δεν θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο της Χίου να επιληφθεί του θέματος;

Ζητώντας καταρχήν από την κυρία Λύκου να εξηγήσει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου αν παραπληροφορήθηκε (και από ποιόν) ή είπε ψέματα. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το ζήτημα. Δεν μπορεί όποιος θέλει να παραπληροφορεί (επικαλούμενος εξουσιοδότηση από τον Δήμαρχο) ή να ψεύδεται ως προς τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ειδικά για καθοριστικής σημασίας θέματα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και όλες οι παρατάξεις (το θεωρούμε αυτονόητο για τη Νέα Αντίληψη και τη ΛΑΣ), πρέπει να προχωρήσουν αμεσότατα σε αποστολή επιστολής σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και στις αρμόδιες αρχές (ΥΠΕΚΑ), με την οποία θα διευκρινίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα αλλά δεν προχώρησε σε ψηφοφορία και απόφαση.

Το βίντεο με την τοποθέτηση της κ. Λύκου στο Περιφερειακό συμβούλιο βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://vimeo.com/52707861

(ΧΣ: το αναφερόμενο βίντεο είναι αυτό που προηγείται του Δελτίου Τύπου)

1 σχόλιο:

  1. άλλο ψώλα που βρωμούσε το χνό το τις πίνα και όλοι η χίος να εκπροσωπείται από τέτοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή