Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ελευθέρια 2012




Ειρηνική διαδήλωση με έντονη παρουσία φοιτητών, εκπαιδευτικών, εργαζόμενων των ΟΤΑ, γιατρών κλπ που χειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος , σήμερα, στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια των 100 χρόνων της Χίου στους οποίους παραβρέθηκε και ο υπουργός κος Μουσουρούλης ο οποίος αποδοκιμάστηκε κατά την προσέλευση του στην εξέδρα των επισήμων.
Οι φοιτητές διαδήλωσαν με δεμένα τα χέρια καταγγέλλοντας την κρατική καταστολή και οι εργαζόμενοι με τσιρότα στο στόμα για να καταγγείλουν την φίμωση και την λογοκρισία.
Μικρή ένταση υπήρξε , χωρίς περαιτέρω προβλήματα, μπροστά στο ΕΚΑ Χίου κατά τη  διέλευση Μουσουρούλη μετά την κατάθεση στεφάνου, όπου ήταν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι των ΟΤΑ.
Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία πριν την έναρξη της παρέλασης και χειροκροτήθηκαν απ τον κόσμο ο οποίος έδειξε παγερή αδιαφορία στο πέρασμα των επισήμων.
Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη αλλά δεν δημιουργήθηκαν εντάσεις και επεισόδια.
Ακούστηκαν τα συνθήματα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73¨". "Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε" "Μουσουρούλη και Κωστή ναι σε όλα στη Βουλή".
Ο έτερος τοπικός βουλευτής κος Τριαντάφυλλος δεν παρεβρέθηκε στις εκδηλώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Η δημοφιλία του Μουσουρούλη είναι τόσο μεγάλη που ενώ ο κόσμος είχε αραιώσει, η αστυνομία έκανε διάδρομο με δύο σειρές αστυνομικών από κάθε πλευρά για να πάει από την έξέδρα στο δημαρχείο να φάει!Άχαρη δουλειά η εξουσία και μάλιστα η μνημονιακή.Ο ίδιος ο Μουσουρούλης φαίνεται να έχει καταλάβει πόσο αναιδές και προκλητικό είναι να χαμογελάει μονίμως αυτούς τους καιρούς όταν ψηφίζει υπέρ της κοινωνικής καταστροφής.Έτσι σήμερα έκανε τον πορτορικάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή