Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Locos

Aντιγράφουμε από την ΠΑΤΡΙΔΑ:

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ

ΕΣΤΕΙΛΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ
Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε 25χρονος μέρα μεσημέρι στην παραλία στο ύψος των Goodys. O νεαρός περπατούσε το μεσημέρι της Τρίτης, γύρω στις 14.00, στην παραλία και ξαφνικά μια ομάδα 15 νεαρών, πιθανότατα από την γνωστή συμμορία, πετάχτηκε μέσα από τον κάθετο δρόμο και άρχισε να τον χτυπάει με σιδηρογροθιές προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο 25χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ακόμα.
Η ομάδα των 15 νεαρών μόλις «τελείωσε τη δουλειά της» πήγε και κρύφτηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κανένας από τους περαστικούς δεν προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση. Πάντως μέχρι στιγμής ο 25χρονος δεν έχει καταθέσει μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση.


Όλοι σχεδόν γνωρίζουν ποιοί είναι και δεν συλλαμβάνεται κανείς.
Εκκολάπτεται, με την ανοχή της χιώτικης κοινωνίας και την ύποπτη απάθεια της Αστυνομίας,το αυγό του φιδιού της τραμπουκοβίας , της αλητείας των νταβατζήδων χωρίς να ενοχλείται κανείς που δεν γίνεται ούτε μία σύλληψη.
Να μην κλαίμε αν αύριο δρούν παρακρατικοί στρατοί στο νησί υπό την ομπρέλλα γνωστών πολιτικών χώρων που χρησιμοποιούν μαχαιροβγάλτες.
(ο τίτλος της ανάρτησης είναι το όνομα το οποίο χρησιμοποιεί η ίδια η συμμορία για να αυτοαποκαλείται, τουτέστιν "τρελοί")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου