Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Δραματικές πολιτικές εξελίξεις


Ο πολιτικός ογκόλιθος που ονομάζεται Έλσα Παπαδημητρίου ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Ν.Δ. και θα ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου.
Άντε να πάει στη φίλη της τη Ντόρα γιατί της έλειπε 4ος για μπιρίμπα

1 σχόλιο:

  1. Την ώρα που χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες διαμαρτύρονται στην πλατεία Συντάγματος για τα δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας που έχουν οδηγήσει αρκετούς να βρίσκουν «καταφύγιο» στα συσσίτια του Δήμου, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Μαρκόπουλος αγανακτεί και επιτίθεται στους υπαλλήλους του εστιατορίου της Βουλής γιατί άργησαν να του σερβίρουν το φαγητό του.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εισέβαλε με φόρα στο μαγειρείο και με απαράδεκτο τρόπο άρχισε να φωνάζει προς τους μάγειρους – οι οποίοι δεν είναι υπάλληλοι της βουλής αλλά απλήρωτοι εργάτες του επιχειρηματία μισθωτή – «το εστιατόριο είναι των βουλευτών. Πρώτα οι βουλευτές πρέπει να εξυπηρετούνται και μετα όλοι οι υπόλοιποι. Εμείς εδώ ερχόμαστε για δουλειά και όχι για διασκέδαση και δημόσιες σχέσεις. Είναι η τελευταία φορά που σας το λέω και το λέω επίσημα και αν δεν συμμορφωθείτε θα δείτε τι θα γίνει!!!». Οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι να κοιτούν τον βουλευτή και εμφανώς ντροπιασμένοι καθώς παρόντες ήταν αρκετός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή