Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Απάντηση ΛΑΣ και Μ.Σκούφαλου για την καντίνα της Μπέλα Βίστα

"Το έργο δεν είναι παράνομο κατά το μέρος της ενοικίασης και του στησίματος "περιπτέρου".
Με τον καλλικρατικό δήμο όλες πλέον οι παραλίες έχουν περάσει στα χέρια του δήμου ο οποίος και τις δημοπρατεί στα πλαίσια των έμμεσων ιδιωτικοποιήσεων. Η συγκεκριμένη σύμβαση είναι για δυο χρόνια για να είναι και προσοδοφόρα για τον ιδιώτη.
Η λογική αυτή της δημοπράτησης όλων των παραλιών με υποτιθέμενους όρους κλπ έχει ψηφιστεί από την παράταξη Λαμπρινούδη και Χαλλιορή.
Έχουμε ως Λαϊκή Συσπείρωση καταψηφίσει όλες τις σχετικές δημοπρατήσεις τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην οικονομική επιτροπή με το σκεπτικό ότι: γη, αέρας, θάλασσα, παραλίες κλπ αποτελούν δημόσια περιουσία και επομένως απαιτείται ελεύθερη πρόσβαση στους πάντες χωρίς άμεσο ή έμμεσο εκβιασμό από οποιονδήποτε επί της ουσίας καταπατητή ελεύθερων χώρων.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει και τα σχετικά πρακτικά από το δήμο.
Επί της ουσίας για να αποτρέπονται τέτοιες αποφάσεις ή τέλος πάντων να δίνεται μια μάχη από καλύτερες θέσεις, χρειάζεται ο λαός, οι οργανώσεις του και τα κινήματα του να βρίσκονται μέσα στα Δ.Σ. και να επιβάλλουν τις θέσεις τους ή στη χειρότερη περίπτωση να αποκτούν πείρα για τους φίλους τους και τους εχθρούς τους, ώστε τα πυρά τωρινά και αυριανά να έχουν κατεύθυνση και στόχο.

Διαφορετικά θα απορούμε, αλλά άνευ ουσίας.



Μάρκος Σκούφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου