Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το Παρίσι εμπιστεύεται τον Γιώργο ( χα χα χααααα)

Η Γαλλία έχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να συνεχίσει το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης που άρχισε η Ελλάδα, αναφέρει σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει σήμερα (Πέμπτη) ο έλληνας πρωθυπουργός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Γαλλία Μπερνάρ Βαλερό, συμπληρώνοντας πως το Παρίσι έχει εμπιστοσύνη στον κ. Παπανδρέου.

Ο εκπρόσωπος εμφανίστηκε πεποισμένος ότι ο Πρωθυπουργός «θα προχωρήσει στον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και ότι θα συνεχίσει το θαρραλέο πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης που έχει συμφωνηθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

«Οι διαφορές απόψεων που μπορεί να εκφράσθηκαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες για το ελληνικό ζήτημα αφορούν τους όρους, αλλά όχι την αρχή ότι η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κάλεσε «όλους να επιδείξουν το πνεύμα ευθύνης και συμβιβαστικότητας που είναι αναγκαίο για να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της ζώνης του ευρώ».
Τί τραβούν κι οι δανειστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου