Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Παραμένει το χαράτσι λένε Κουβέλης-Μηταράκης


3e.jpg
Δεν καταργεί το χαράτσι για τα ακίνητα η κυβέρνηση, αλλά αποσυνδέει την πληρωμή του από το κόψιμο του ρεύματος. Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη και του Νότη Μηταράκη σε τηλεοπτικούς σταθμούς σήμερα το πρωί.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στην απόφαση για σύνδεση του τέλους ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ μιλώντας στη ΝΕΤ τόνισε ότι «Δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα».

«Αυτό που συζητείται είναι αν αυτό το τέλος θα ενσωματωθεί ή αν θ' αποτελεί ξεχωριστό σημείωμα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το λέω αυτό με το δεδομένο ότι είναι άλλο πράγμα να μη σου κόβουν το ρεύμα και δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα και δε θα κόβεται το ρεύμα και άλλο πράγμα αυτό το βάρος του ειδικού τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος πρόσθεσε: «Γίνεται μια προσπάθεια στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων ν' αντιμετωπίσουμε την κλιμάκωση αυτού του τέλους η οποία θ' αντιστοιχείται στην ικανότητα του πολίτη να πληρώσει αυτό το τέλος».
Μπερδεμένα τα λέει ο υπουργός
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης είπε, μεταξύ άλλων, για το θέμα: «Καταρχήν, όπως είχαμε πει προεκλογικά από 1/1/2013 καταργείται το χαράτσι της ΔΕΗ. Για το 2012 δυστυχώς υπάρχει αυτή η μεταβατικότητα. Θα δοθούν περισσότερες δόσεις και η ΔΕΗ -ακούστε προσεκτικά τι θα πω- θα εφαρμόσει το νόμο και ότι ρύθμιση κάνει η κυβέρνηση», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Ακόμη δεν έχει γίνει νομοθετική παρέμβαση γι' αυτό το χαράτσι του 2012. Αν γίνει ρύθμιση από το κράτος και πρέπει να εξεταστεί ειδική ρύθμιση για κάποιες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες η ΔΕΗ θα εφαρμόσει το νόμο που θα περάσει το κοινοβούλιο».

4 σχόλια:

  1. απατεώνες τα παιδιά του Κυρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κύριο Φώτη τον έχουν γραμμένο στα παπάρια τους και ο Σαμαράς και η σκατοσακουλα ο Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουστττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ ρεμαλια που θελετε να πληρωσουμε το χαρατσι να κατεβασετε 50%ολα τα ειδη πρωτης αναγκη και αμα περισεψουνε λεφτα θα δουμε αν το πληρωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγάλο δικηγόρος έχει να δόση όλα τα χαράτσια ο λαός δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή