Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Θα γίνουμε κάποτε ανθρακωρύχοι;





















Και  ενώ εδώ λιαζόμαστε στις ξαπλώστρες σίγουροι ότι το μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο στα χέρια των κυβερνώντων στην Ισπανία συνεχίζεται η Μεγάλη Μαύρη Πορεία των ανθρακωρύχων προς τη Μαδρίτη.
Παράλληλα με την πορεία τους άγριες μάχες βρίσκονται από μέρες σε εξέλιξη σε χωριά και κωμοπόλεις των επαρχιών Αστούριας και Λεόν όπου οι κάτοικοι,συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα τους, κλείνουν οδικές αρτηρίες και σιδηροδρομικές γραμμές.
Η Μαύρη Πορεία θα φτάσει στη Μαδρίτη στις 11 Ιουλίου όπου και τους αναμένει εκτός απ την Αστυνομία ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης.
"Πάμε να παραλύσουμε τη Μαδρίτη " φωνάζουν.
Έρχονται..

7 σχόλια:

  1. Να γινουμε! http://wp.me/pyR3u-aWU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ, αγάπη μου, θέλω να γίνω star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να γίνουμε ανθρακωρύχοι, αγαπημένη μου, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε βαριά βιομηχανία μ' όλα τα συνεπόμενά της(εργατική τάξη κ.ο.κ). Εδώ, για να κάνουμε την αντίστιξη, την αποφράδα ημέρα του ολοκαυτώματος της Marfin είχαμε την μοναδική τάξη εν Ελλάδι, ήτοι την τάξη των παχυλά αμοιβομένων κρατικοδιαίτων κοπριτών, οίτινες προπηλάκισαν εργαζόμενο εν Αθήναις φιλαράκι μου σε χρηματιστηριακή με βρισίδια τύπου "κατέβα κάτω ρε κωλοκαπιτάλα". Σ.Σ. Ο φίλος μου εργάζεται για το 800άρι και είχε βγει έξω στο μπαλκόνι για τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προφανές ότι δεν μιλώ για το επάγγελμα αλλά για την απόφαση για αγώνα και την συμπαράσταση των πολιτών σε μία χώρα που ο κοινωνικός κανιβαλισμός είναι άγνωστη λέξη.
      Ουδεμία σχέση έχει η ανάρτηση με αυτά που γράφετε αγαπητέ.
      Εκεί η μάχη δεν γίνεται μόνο στην πρωτεύουσα.
      Γίνεται στα χωριά και τις κωμοπόλεις της χώρας.

      Διαγραφή
    2. Ε, τώρα δεν χρειάζεται να αναπαραγάγουμε το χιλιοπαιγμένο ανέκδοτο του μακαρίτη του Χριστόδουλου με την κατσίκα του γείτονα. Έλληνας=παρτάκιας από αρχαιοτάτων...

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορούμε να γίνουμε Αθρακωρύχοι γιατί δεν υπάρχουν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Οι μόνοι εργαζόμενοι που υπάρχουν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Η νομεγκλατούρα του δημοσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή